Amúgy meg régen olvastam vagy láttam a "hírt" , nem tudom hogy csodálkozzak-e rajta higy még most is foglalkozik ezzel a sajtó. A negatív reklám is reklám, biztos jó pénzt kap az interjúkért. És ha ez több nézőt vonz akkor miért ne foglalkozzon vele a sajtó. Engem nem érdekel úgyhogy nekem egyszer elég volt belőle.
2020. szept. 18. 13:49
12/19 anonim válasza:
Bíró Icán kívül is nagyon sok ember lakoltattak és lakoltatnak ki úgy, hogy akár a felvett hitelek kétszeresét is keresik, eközben a végrehajtók milliókat keresnek. Tégyleg a Marika néni a hibás, aki még két számot összeadni képes? Nem inkább a multimilliárdos bankok? Oké, lehet a Bíró Ica ügyében van egy kis igazság, de még itt is, nem ő a leghibásabb.
2020. szept. 18. 13:53
13/19 anonim válasza:
#8:
A bankok nem vernek át senkit, az emberek túl hülyék ahhoz, hogy a feltételeket és az apró betűs részeket átnézzék.
2020. szept. 18. 14:21
14/19 anonim válasza:
Marika néni honnan tudja, hogy a deviza árfolyamok hogyan fpgnak változni? Meg akkor ennyi erővel lehetne mondani, hogyha aláíratok veled egy szerződést, amihet ne nem értesz és és azt mondják ne olvas el az apróbetűs részt, mert lényegtelen és az van benne, hogy bármikor lelőhetlek, akkor jogosan lőlek le bármikor?
2020. szept. 18. 15:29
15/19 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, hogy nem értették! Érdekes, amikor (relatíve) erős volt a forint, akkor senki sem jajjgatott, hogy "jajj, hát én erről nem lettem tájékoztatva, hogy kevesebbet kell fizetnem, ez így nem jogos!". Akkor mindenki értette, hogy működik a devizahitel. Csak akkor nem értették, amikor elszállt az árfolyam, és többet kellett fizetni.
2020. szept. 18. 16:27
16/19 anonim válasza:
Ha nem értek egy szerződést, akkor nem írom alá, amíg utána nem jártam teljes mértékben, hogy miről van szó. Ha aláírom, akkor pedig vállalom a felelősséget a következményekért, ez szerintem ennyire egyszerű. Ez bármilyen más szerződésnél is így van, egy olyannál ami adósságba visz pedig végképp.
Ezen felül, ha x a bevételem, akkor véletlenül sem vállalom be, hogy a hitelem törlesztője elvigyen x/2-t, mert ha nő a kiadásom (akár a hitel, akár más miatt), csökken a bevételem, besz*ptam. Miért kell kicentizni? Ezt annyian csinálják most is... Nem is értem.
2020. szept. 18. 17:30
17/19 anonim válasza:
Mit nem érteni a deviza szón???
Egy pénz értékének ingadozását jelenti, ami olykor sokat, hol keveset vagy semmit nem ér...s aki ezt bevállalta, kussoljon:)
2020. szept. 18. 17:33
18/19 anonim válasza:
Én csak néha véletlenül kapok el 1-1 szalagcímet, amikor a híreket olvasom. Most olvastam el egy cikket erről az egészről, de nem értek egy mukkot sem belőle.
3 ingatlanja volt és mindhármat elárverezték, tehát mindhárom hiteles volt (?). Ki az az állat, aki 3 ingatlant zálogosít el? A másik: ha eladott volna kettőt, akkor már csak alig lett volna fizetnivalója.
Nem értem, nekem valami nagyon sántít.
2020. szept. 20. 23:03
19/19 anonim válasza:
18: nem alig lett volna, mert kb. a háromszorosára ugrottak a törlesztőrészletei.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!