12/19 anonim válasza:
Szerintem vannak olyanok amik kifejezetten szépek.
Mondjuk én alapból örülök ha valakin van maszk (mondjuk legalább ott ahol kötelező), ezért is szépnek látom a maszkokat, meg az embereket akiken van :)
13/19 anonim válasza:
Az orvosiak szerintem lehangolóak kicsit, de a mintásak szerintem felvidítják az embert!
14/19 anonim válasza:
Az engedelmessé tevő agymosó terror szimbóluma soha nem lehet szép...
15/19 anonim válasza:
A fekete arcra simuló, az szerintem kifejezetten jól néz ki, szexivé teheti a viselőjét.
A többi, a mintás borzalmas, mindegy milyen minta, egyszerűen nem illik egy archoz.
A legcsúnyábbak azok, amikben nincs az orr környékén fémlapocska és nem lehet rásimítani az orra, mégpedig azért, mert árnyékot vet a maszk a szemek alá és karikás tőle az emberek szeme.
16/19 anonim válasza:
Ja és a vastag gumisak, amiktől eláll az ember füle, az is nagyon tud rontani az ember külsején.
18/19 anonim válasza:
az ilyenek miatt kell majd évekig hordani még, mint te
19/19 anonim válasza:
Ki vagy, kérdező? Csak nem az Operatív Törzs tagja?!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!