Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hordotok szájmaszkot az utcán?

Ti hordotok szájmaszkot az utcán?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Üzletekben igen.
2020. ápr. 30. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Itthon nem, egy pici faluban lakok, ritka az, hogy látok embereket az utcán, így itt feleslegesnek érzem.

Ha viszont forgalmasabb helyre megyek, akkor igen.

2020. ápr. 30. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha boltba megyek, akkor már itthon felveszem. Ha csak sétálni/biciklizni megyek, akkor nem.
2020. ápr. 30. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem, felesleges. Uzletekben jövőhéttől kötelező, szóval oda hasznalok, aztan az utcán leveszem
2020. ápr. 30. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem. És csak ott veszem fel, pl boltban, ahol kötelező. A bolt előtt felveszem, utána, mikor kijövök meg leveszem.
2020. ápr. 30. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Csak ott veszem fel, ahol muszáj, pl. boltban. Tömegközlekedni meg már nem szoktam.
2020. ápr. 30. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Én Budapesten élek, tömegközlekedésen, boltokban kötelező, így ha ilyen helyekre megyek már felteszem, mielőtt kilépek az utcára, ha csak a kutyámat viszem le, akkor nem.
2020. ápr. 30. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Eddig nem hordtam egyáltalán sehol, igaz keveset mászkáltam.

Jövő héttől valószínűleg fogok boltban/tömegközlekedésen. Egyrészt kötelező is, másrészt ha csak ez az ára annak, hogy vége (vidéken) a kijárási korlátozásnak és lehet menni ismét ide-oda, akkor teljesem elfogadom.

2020. ápr. 30. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyedül akkor járok utcára, amikor futni megyek, vagy amikor elbiciklizek a nagyszüleimhez rájuk nézni (panelban az erkélyükhöz állok, illetve a másik mamánál kertes házban az udvaron, egymástól megfelelő távolságra beszélgetünk). Ameddig itthonról a nagyszülőkhöz érek biciklivel, nem nagyon találkozok senkivel az utcán, ha mégis, akkor van hely nagy ívben kikerülni a járókelőket.
2020. ápr. 30. 14:04
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Főleg autóval járok most mindenhova, illetve ha sétálnom kell akkor meg azért, mert nincs tömeg az utcán sehol. Üzletekben, postán, szupermarketben felveszem. Illetve ha buszoznék, ott is felvenném.
2020. ápr. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!