Ti hordotok szájmaszkot az utcán?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 11:05
2/11 anonim válasza:
Attól függ. Itthon nem, egy pici faluban lakok, ritka az, hogy látok embereket az utcán, így itt feleslegesnek érzem.
Ha viszont forgalmasabb helyre megyek, akkor igen.
3/11 anonim válasza:
Ha boltba megyek, akkor már itthon felveszem. Ha csak sétálni/biciklizni megyek, akkor nem.
4/11 anonim válasza:
Nem, felesleges. Uzletekben jövőhéttől kötelező, szóval oda hasznalok, aztan az utcán leveszem
5/11 anonim válasza:
Nem. És csak ott veszem fel, pl boltban, ahol kötelező. A bolt előtt felveszem, utána, mikor kijövök meg leveszem.
6/11 anonim válasza:
Nem. Csak ott veszem fel, ahol muszáj, pl. boltban. Tömegközlekedni meg már nem szoktam.
7/11 anonim válasza:
Én Budapesten élek, tömegközlekedésen, boltokban kötelező, így ha ilyen helyekre megyek már felteszem, mielőtt kilépek az utcára, ha csak a kutyámat viszem le, akkor nem.
8/11 anonim válasza:
Eddig nem hordtam egyáltalán sehol, igaz keveset mászkáltam.
Jövő héttől valószínűleg fogok boltban/tömegközlekedésen. Egyrészt kötelező is, másrészt ha csak ez az ára annak, hogy vége (vidéken) a kijárási korlátozásnak és lehet menni ismét ide-oda, akkor teljesem elfogadom.
9/11 anonim válasza:
Nem. Egyedül akkor járok utcára, amikor futni megyek, vagy amikor elbiciklizek a nagyszüleimhez rájuk nézni (panelban az erkélyükhöz állok, illetve a másik mamánál kertes házban az udvaron, egymástól megfelelő távolságra beszélgetünk). Ameddig itthonról a nagyszülőkhöz érek biciklivel, nem nagyon találkozok senkivel az utcán, ha mégis, akkor van hely nagy ívben kikerülni a járókelőket.
10/11 Sunshinedoll válasza:
Nem. Főleg autóval járok most mindenhova, illetve ha sétálnom kell akkor meg azért, mert nincs tömeg az utcán sehol. Üzletekben, postán, szupermarketben felveszem. Illetve ha buszoznék, ott is felvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!