Milyen gyakran cseréled/ mosod a maszkod?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 17:46
11/28 anonim válasza:
Azt hordom amit adtak a munkahelyen kb. 3 hónapja.Ha koszos kimosom.Úgyis fél óránként cserélni kéne.De szerintem senki nem hord magánál 16 maszkot,hogy ezt egész munkaidő alatt megtehesse.
12/28 anonim válasza:
Meloba naponta kapok 2 orvosit, amit elmeletileg el is dobunk 8 ora utan.
Itthon van vagy 100 darab, kint az utcan meg ugyanazt hordom vagy 2 hetet...
13/28 anonim válasza:
Ha elhagyom cserélem,talán vagy kétszer volt ilyen.Egyszer kimostam az anyag maszkot,de azt nem hordom,mert meg lehet benne fulladni.Az orvosit megcsak begyűröm a bérlet mellê,addig használom,amíg jó.
14/28 anonim válasza:
Én papír maszkot használok. Ha sokat van rajtam napközben, akkor nap végén kuka, ha csak vásárlásnál 20 perceket, többször is felveszem.
15/28 anonim válasza:
Őszinte leszek, én hónapok óta ugyan azt a maszkot hordom. Tudom, hogy egészségtelen és gyakran kell cserélni de eddig még semmi bajom nem lett emiatt.
16/28 anonim válasza:
Én is hetek óta ugyanazt hordom. Előtte cserélgettem, de a többi elszakadt, így maradt egy.
17/28 anonim válasza:
Hetente, 2 naponta mosom, helyzettől függ. Van csere maszk, a legvégső esetben cserélem, mert egyhez ragaszkodom.
18/28 anonim válasza:
Egyszer használatosaimat addig használom amíg nem bolyhosodik vagy a fül része szakad, ez pár hét, de több is van belőle, így nem állandóan ugyanazt használom. Naponta kaphatunk (elvileg) egyet a munkahelyen, de ha minden nap felmegyünk maszkért, azt szóvá teszi a vezető. Van pár mosható is, abból a kedvencem egy mosás után eltűnt, másik moshatót azóta nem vettem fel, mert kényelmetlenek, amit használtam azt hetente mostam kb,vagy amikor már büdös volt.
19/28 anonim válasza:
3 db anyagmaszkom van. Mindennap kimosom, amelyik aznap épp rajtam volt.
20/28 anonim válasza:
Naponta cserélem őket, de mosni körülbelül hetente szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!