Kinek milyen módon befolyásolta a koronavírus az életét?
Nálam alapvetően pozitív irányban változtatott, persze vannak negatívumok is.
Egyrészt tetszett, hogy nem volt tömegnyomor sehol, lehetett normálisan közlekedni autóval is, meg bármivel.
Munka szempontjából csomó időt spóroltam, hogy nem dugóban ülök. Mindamellett ugyanúgy ment tovább a munka mint előtte.
Albérletből kiköltözött lakótársam, így egyedül laktam, ami késztetett arra, hogy végleg "önállóan" béreljek. Ebből kifolyólag sikerült megismerkednem egy nővel is. Sajnos nem lett kapcsolat, de bíztató, hogy legalább a lehetőség adott, hogy feljöjjön bárki.
Illetve nekem hobbim a túrázás, kirándulás. Erre vannak barátaim, társaságom akikkel sokszor, szinte minden hétvégén elmentünk valamerre. Erdőkbe, hegyekbe ahol nincs tömeg.
Összességében a maximumot kihoztam a dologból.
Online óráim vannak, ami annyiból jó, hogy így legalább nem kell bejárni, sok időt megspórolok az utazáson. Viszont abból a szempontból rossz, hogy mindig szerencsétlenkedek a hanggal meg a kamerával, vagy hallják amit mondok, vagy nem, meg olyan hülye fejem is van a videóhívásoknál.
Munkába ha bejön vendég, akkor maszkot kell hordanom, nem kényelmes, de túl lehet élni.
Vőlegényem home office-ban van, ez jó, mert hétvégén én dolgozom, hétkönap sulizok, így hétköznap együtt vagyunk legalább otthon. Amúgy nem is nagyon látnánk egymást.
Kb ennyi.
Távoktatás, kisebb depresszió, megromlott szociális élet.
Viszont: az emberek nem lihegnek annyira a nyakamban fizetésnél, jó pár utazás/ bérlet árát megspóroltam és több idő jutott magamra és a hobbijaimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!