Hol találhatnám meg azt a személyt,aki jobb útra TUD terelni,és segít abban,hogy rendbehozzam az életemet,vagy legalábbis sok területén?
Felvázolhatnád a fontosabb témákat (akár privátban is, ha itt nem akarod). Bár nem biztos, hogy egyetlen ember minden témában tud segíteni.
(#2)
Tehát ha a pszichológus (kolléga ;) ) az esetedet hallva őszintén azt válaszolta, hogy a problémád olyan területet érint, amelyen ő nem érzi magát megfelelően kompetensnek (mert mondjuk traumafeldolgozás, pszichoszomatika, gyászfeldolgozás, életvezetési elakadások, önismeret, stb. területen képezte magát a módszereket illetően, de neked egészen más jellegű témád van) és nem hitegetett 10+ ülésen keresztül azzal, hogy ezen érdemes együtt dolgoznotok, akkor az összes egy idióta, mert nem ért mindenhez is.
Ellenben aki olvasta a Világirodalom Klasszikusait, továbbá jártas a természettudományok legújabb elméleteiben, az garantáltan meg tudna téged szerelni.
Értem, értem.
Hát, te az én kompetenciám se vagy ez alapján, de sok sikert a továbbiakhoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!