Mit tennél, ha megtudnád ismerösről - Igaz, csak magyar Forintban. - hogy multi milliárdos magánvagyona van?
#19 Bevettél két hazugságot, amit könnyű, ha tetszenek.
Mivel magyar vagy és nem milliárdos, erre mentséget kellett találnod, és kompenzálnod a frusztrációd. De mivel nagyon milliárdos lennél, egy elméleti elfogadható útat ki kellett találnod.
Amúgy pedig nem minden magyar milliárdos újgazdag, és nem csak a hazatelepültek közt.
Egyik milliárdos ismerösöm egy kedves, művelt, jólképzett mérnők és nagyapja már dúsgazdag volt. Államosítás és az a korszak visszahúzta húszonöt-harminc évre a családot, de nem törte meg a belsőfejlödést.
#22 Például olyan amire egy hatalmas lakóparkot lehet építeni, vagy máshol több hatalmas íródaházat, és ez mellett jó helyen is vannak.
Egyszerűbben nagyok, jó beépíthetőséggel, jó helyen és keresetek.
Én akit ismerek és önerőböl lett nagyon gazdag az kb úgy öltözik mint egy hétköznapi ember, nagyon szép igényes házuk van, egyik sem uj autóval jár. Az egyikük néha éjjel is dolgozik, szemtanuja voltam a felemelkedésének. Vol,hogy éjjel pályázatot írt nappal meg a tulajdonosi dolgokat intézte.
Ezek az emberek inspirálnak, mondig alkotni akarnak és bíztatnak. Nekik egy utazás is befektetés a vállalkozasba hiszen a mentális egészségébe fektet. Az inspiratív személyiségük a világ bármely pontján képes összehozni őket emberekkel. Csodálattal néztem ahogy görögországban régen ittasan tört angollal talált egy jófej csávót akivel vegül üzleti partnerek lettek.
Szerintem az iskolások tanárai meg tudnák mondani kiből lesz kifejezetten gazdag ember mert ők látnak valamit ami nincs,de lehetne és megcsinálják.
Engem nem izgatna,ha kiderülne valakiröl,hogy milliárdos, csak maradjon jófej..
Érdekes az igazán gazdagok a kezüket nyújtják és segítenek. A szegényebbek meg megpróbálnak keresztbe tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!