A magyar emberek nagy többsége miért szereti a reklámokat?
Én nagyon utálom a reklámokat, legyen szó a tv reklámokról (20 perc alatt két reklámblokk egy délután sorozatban, mi ez, ha nem undorító?), az internetes reklámoktól (már azt sem tudják hova tegyék a sok reklámdobozt a hírportálokon, jó példa a p1race.hu), vagy az utcai reklámtáblákról (sajnos a műemlék-épületeket vagy a történelmi belvárosokat sem kímélik).
De ha panaszkodok ez ügyben, mindig megdorgálnak. Itt ezen az oldalon is szinte csak reklámkedvelő véleményt olvasni
De miért szeretitek a reklámokat? Nem gondoljátok, hogy a reklámozók nagyon is túlzásba estek?
Semmi nem utal rá, hogy a többség kedvelné őket.
Egyáltalán mi az a "reklámkedvelő vélemény"? Hogy valaki nem panaszkodik róluk, az nem azt jelenti hogy akkor kedvelnie kell őket.
Én még nem találkoztam olyannal, aki szereti őket. :D
De ha folyamatosan bosszantod magad ezzel, az sem jó. El kell sajna fogadni, tenni ellene nem nagyon tudsz, maximum az internetes ellen úgy, hogy nem kattintasz rá arra, ami nem érdekel, szűrod picit a dolgaidat. Influencereket kiköveted, vagy nem használsz instát mondjuk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Pl. ez.
Mindig bevédik a reklámozókat. Röhej. A magyar ember szeret szopni. Ez megmagyarázza a 10 éves fidesz kétharmadot is.
Szerintem a kérdező kiírt valami kérdést egy reklámra panaszkodva, vagy hogy megint feldobta a reklámot a Youtube, és aztán nem olyan válaszokat kapott, mint amiket várt. Gondolom nem szidta mindenki vele együtt az adott reklámot, és nem mondta senki, hogy "ejj, a jó anyját, annak aki hirdet!".
Kérdező, ha mérges vagy, mert megzavart egy Ikea reklám a kedvenc vloggered ripacskodása közepette, akkor használj adblockert!
Instán kövesd ki az influencereket, és próbálj értelmesebb tartalmakat keresni, hidd el, az is van ott bőven, csak kevesebb figyelmet kap!
Tévét pedig nem is tudom van e értelme még nézni.. fizess elő Netflixre, vagy tölts le filmeket valahonnan. A barátokköztöt meg vissza tudod nézni a neten.
"Egyébként ahogy írtam, onnan gondolom, hogy van az oldalon is egy-két ehhez hasonló panaszkodó kérdés, és mindig megkapja a magáét a kérdező."
- Értem! Tehát találtál egy-két kérdést és ebből sikerült leszűrnöd azt, hogy az emberek többsége szereti. Hagyd a gondolkodást, nem neked való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!