Mi bajuk az embereknek?
Mikor probalok kedves vagy segitokesz lenni mindig megszivom valahogyan, ha elejti a néni a penztarcajat es utana szaladok, levagyok ba*zva hogy. Feljelent ha akarmit is kivettem mert atfogja nezni es ha egy forint is hianyzik hivja a rendorseget, mert kinezi belolem, ha odamegyek egy idegenhez aki egyedul van es sír vagy valami gondja van, le vagyok hordva hogy mi a f*sz kozom van hozza.
Alapjaraton ha cska probalok allandoan kedves lenni, mosolyogni, azert is kineznek mer f*sznak vagxok ilyen vidam.
Sorolhatnam naphosszat az ilyen esemenyeket mer tobb van mint pozitiv, de akkor sem ertem megis mire ez az allando pesszimizmus.
Ismerős a szitu... Volt, hogy én is ilyen kedves ember voltam, de valahogy a társadalom egy baromi nagy kettősségben él: sokan arról vinnyognak, hogy le vannak xarva, ha meg segít az ember, akkor ő a legrosszabb minden, csak jó ember nem.
Szerintem, ha látsz ilyen pénztárcás dolgot, inkább kiálts utána, hogy gáz van, és rendezze a saját mocskát a személy. Ezzel megelőzöd, hogy te keveredj bajba.
Ilyen sírós valakik meg rendezzék a saját problémájuk maguk.
Szerintem azonban, ha valami igazán rossz, negatív dolgot látsz, észlelsz, akkor csak annyiban lépj közbe, amennyire úgy érzed, képes vagy, pl.: hívod a mentőt/rendőrt/tűzoltót, ha esetleg tudsz élesztést végezni, akkor elkezded.
Többet nem tehetsz, mert nem tehetsz, az túl sok lenne.
De azért ez is szép, hogy ennyit tettél eddig:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!