25 év felett kezd el láthatóan öregedni az ember?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 15:35
11/17 anonim válasza:
25 körül már nem mondanám valakiről, hogy igazán fiatal, akkor kezd el leolvadni róla a tinikori cukormáz. Általában ez a férfiaknál előny, nőknél hátrányos irányba viszi a kinézetet. De egyénfüggő is mennyinek néz ki az ember. Engem harmincasként rendszeresen huszonévesnek, a páromat huszonévesként rendszeresen tininek nézik.
12/17 anonim válasza:
Inkább 50 az a 40. Bár nem tudom mit értessz látványos öregedés alatt. Ráncok? Megereszkedett bőr? Nehézkesebb mozgás? Őszülés? Hízásra való nagyobb hajlam? Pocakosodás férfiaknál? A negyvenes emberekre még nem mondanám, hogy látványosan öregedni kezdenek, de mint írták is, a genetika és az életmód nagyon számít. Jó, ha azt vesszük, hogy a GYK felhasználóinak nagyrésze 10-20-30 év körüli. A 40 éveseket már simán öregnek látják.
13/17 anonim válasza:
Ha úgy számolunk, hogy az emberi átlagéletkor 75 év, akkor három egyenlő időszakaszra oszthatjuk az adott időintervallumot. Nevezzük el ezt a három részt így: tavasz, nyár, ősz.
Aki 26 éves lett, az már a nyári időszakba került, 50 év után már az ősz veszi kezdetét.
Ez az élet sokkal rövidebb, mint amilyennek tűnik, de ha egészséges életmódot fogsz gyakorolni, akkor a tavasz vidámabb lesz, a nyár meleg és napsütötte, az ősz meg hideg esőktől és zivataroktól, korai téltől lesz mentes.
Szóval semmi káros szokás, no cigi, no alkohol, sok zöldség, gyümölcs, elegendő alvás, mozgás, és jókedv mindehhez :)
14/17 anonim válasza:
Én 41 vagyok,a 20-as 30-as éveimben erősen szerettem inni,sokat dohányoztam,zabáltam,csavarogtam,felelőtlen léha életet éltem..bár igazából ez a mai napig sem változott túl sokat,annyit már dohányzok mint azelőtt,és inni se iszok annyit max 5-6-or havonta,mondjuk olyankor becsavarok..mégis ritkán néznek 30-nál többnek..múltkor egy volt általános iskolai osztálytársammal találkoztam,nő..kinéz legalább 50-nek,ráncos az arca,olyan furcsa a bőre is,sokkal öregebbnek néz ki mint amennyi valójában.Pedig ő tuti nem folytat olyan mocsok életmódot mint én..tehát nagyban közrejátszanak a gének is.
15/17 anonim válasza:
14 genetika is, de a férfiakon később látszik a kor, a nők 40 körül már nem fiatalok, hanem jó esetben is csak "fiatalosak", ami nem ugyanaz, nagyon nem.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2020. szept. 9. 08:05
17/17 anonim válasza:
Igen, onnantól minden évben legalább 10 évet öregszel kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!