Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek legyek vele...

Szerintetek legyek vele őszinte és elmondjam neki az igazat?

Figyelt kérdés

Valakivel szemben, aki hozzám nagyon közel áll, elkövettem egy igen aljas dolgot. Igaz, hogy nem saját akaratból, de tudom, hogy ez nem mentség. Igazából a történetből mondtam el neki részleteket, de a legfontosabb dolgot kihagytam.

Úgy gondoltam, jobb ha ezt soha nem mondom el neki, és magamat is védeni akartam, mert ha elmondom, fenáll a veszélye, hogy megszakítja velem a kapcsolatot.

De mostanában folyton eszembe jut, és iszonyatosan gyötör a bűntudat. És úgy érzem, joga van tudni az igazat.

Elmondjam neki? Nagyon rosszul érzem emiatt magam, nagyon nehéz már magamban tartani.

2020. szept. 7. 10:21
A kérdező szavazást indított:
Mondd el neki
Ne mondd el neki
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erösen függ attól, hogy konkrétan miröl van szó!
2020. szept. 7. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ bele tudsz-e nézni a szemébe lelkiismeretfurdalás nélkül.Amennyiben nem akkor ez mindig gyötörni fog.
2020. szept. 7. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg nem azért mondom mert érdekel a sztorid, van nekem elég bajom, de ha fogalmunk sincs miről van szó, nehéz értelmes választ adni.
2020. szept. 7. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Van, hogy tobbet artasz masnak azzal, hogy a sajat lelkiismereten konnyitesz. A ketdimenzios gondolkodast a gerincesseg dumaval felejtsd el. Van sok olyan helyzet, mikor csak ertelmetlen dulas az oszinteseg.
2020. szept. 7. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!