Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem tudom...

Miért van az hogy nem tudom felkelteni a lányok érdeklődését?

Figyelt kérdés
Egyetlen lány figyelmét sem tudom "hosszú" időre em lekötni. Nem tudom, hogy Mia fenéről beszélgessen velük, szeretek motorozni, geocach8nget csinálom , videojáték, emellett dolgozok és kb ennyi. Van haverom ő meg órákra le tudja egy ismeretlen lány figyelmét kötni hogy van ez? Egyszerűen nem értem. Nem találok magamhoz barátnőt.
2020. szept. 6. 01:18
 1/4 Travis83 ***** válasza:
56%
Egyszerűen tovább kell keresned. Amikor megtetszel egy lánynak, akkor nem kellesz igyekezned lekötni a figyelmét, mert őt úgy fogod érdekelni, ahogy vagy. Számára minden szemszögből érdekes leszel. Szóval aki keres az talál. Sok szerencsét haver!
2020. szept. 6. 02:18
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Hosszú távon pedig nem jó egy kapcsolatban ha nem csinálsz sok mindent. Én is bele buktam ebbe. A párom nem szeret semmit csinálni a számítógépezésen kívül. Nem is lehet vele beszélgetni semmiről. Semmi témát nem tud felhozni. Unalmas.

De már végül is mindegy, 6 év után már nekem semmi kedvem megint időt elcseszni valakire aki talán nem ilyen.Megszoktam mindent, egyedül csinálok mindent.

Próbálj több dolog iránt érdeklődni,hogy legyen miről mindig beszélni,legyen mit csinálni. Nem csak, hogy bele fasultok egy unalmas kapcsolatba de aki kitartóbb mint én tovább is lép.

2020. szept. 6. 02:33
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
2. Én csinálnék veled mindent amit akarsz.
2020. szept. 6. 08:17
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos te nem olyan vagy, aki bárkinek letudja kötni a figyelmét. Viszont aki szeret, akinek tetszel, annak garantálom, hogy minden sztorid a világ legjobb sztorija lesz nekik. Tudom nehéz ilyen személyt találni, de nem lehetetlen:)

Amúgy nehéz lekötni mindenki figyelmét. Pl én rengeteg dolgoban jártas vagyok, voltam már sok országban, átéltem rengeteg mindent, sok jót és rosszat is megtapasztaltam már. Viszont mégsem vagyok az a személy, aki olyan könnyen lekötné mások figyelmét. De a sok tapasztalatom miatt azért könnyebb dolgom van, de hidd el ez sem elég. Szerintem erre születni kell vagy nagyon nagyon nagyoon sokat gyakorolni.

2020. szept. 7. 02:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!