Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretitek a Tibi atyát?

Szeretitek a Tibi atyát?

Figyelt kérdés

2020. szept. 5. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
#8 Igaz, téged és a többi a 14 éves zoomert kihagytam a felsorolásból, ne haragudj érte
2020. szept. 5. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Már nem. Én is tiltottam.
2020. szept. 5. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Már én sem, pedig régen vicces volt.
2020. szept. 5. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Egy gagyi mémmásolda + újraposztoló oldal lett az egész. Nem vagyok regisztrálva Redditen, de ott tonnaszámra lehet találni olyan mémeket, ahonnan másolnak.

Na meg ott van az imgflip mémgenerátora, egy prémium kell, és el is távolítja a vízjelet, ráteszi a magáét. Zseniális, mondhatom.

2020. szept. 5. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Régen élvezhető tartalmat töltött fel. Pár éve már csak politizál, veri a fszát arra,hogy ő milyen menő mert "kápolnája", meg vagy 60 kocsmája van, ha meg valakinek eltérő véleménye van, annyi választ kap, hogy "akkor a kva anyád" és hasonlók. Egy szánalmas önelégült homofób patkány, akit ha ki mert hívni,hogy vállalja a következményeket azokért a "személyes megjegyzésekért", amiket jeten kommentbe, a kis közönsége előtt nagy bátran írt, persze törölgeti azonnal a kommenteket hogy eltusolja az egészet és visszabújjon a kis barlangjába. Érdekes módon, én személyesen, arccal, névvel, többször is kihívtam már ezt a nethuszárt, hogy szemtől szemben legyen akkora a pofája, mint neten, de sosem lehetett megtalálni egyik kocsmába, vagy a "megbeszélt" helyen és időben sem. Max néhány csicskáját, akik azt hitték majd keménykednek, csak épp rájöttek, ha élőben szopják egymás fszát, az már nem olyan egyszerű,mint a neten.

Undorító féreg egy banda, aki meg az oldal mögött csücsül és pötyög, egy beszari vézna kis paraszt. Ez a véleményem róla.

Megjegyzés: az elmúlt 5 évben 27, ebből 17 alkalommal kommentben, 10szer pedig privát üzenetben "hívtam meg egy teljes mértékben"""baráti""" beszélgetésre", amikre kaptam is választ, mégpedig, 8szor hogy ott lesz (nem volt), maradék alkalmakkal pedig, hogy kapjam be a fszt. Akkor miről is beszélünk? :)

2021. jan. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!