Havi 120 ezer forintot költök el kajára+fogyasztási
cikkekre. Ez soknak számít egyedülállóként? Ti mennyit
költötök?
Figyelt kérdés
Heti egyszer, vagy max. kétszer eszek valami olcsó étkezdében, heti 3-4 szer eszek egy sütit egy cukrászdában, de amúgy mindig magamnak főzök, és változatosan étkezem. Ebben a 120 ezerben csak olyan termékek vannak benne, amiket meg lehet venni egy hipermarketben.
Mi négyen költünk havi 65-90ezret és kijövünk ennyiből is..
2020. szept. 3. 21:19
12/19 anonim válasza:
Szerintem is sok. Egyszer írd össze egy, vagy két hónapig, hogy miket veszel, mindent írj fel, amire pénzt adsz ki és kiderül hol van a probléma!
2020. szept. 3. 23:02
13/19 anonim válasza:
11 vagyok. Gondolom, azért ennyi, mert a zöldség-gyümölcs megdobja és valószinűleg sokat eszel az átlaghoz képest. Nem ? Én is éltem Bp-n, tudom, hogy egy fej karfiolt sok helyen már ezer ft-ért kapnék ott meg. Én éltem falun, megyeszékhelyen és nagyvárosban is, mindig mnidenhol megkerestem az olcsóbb alternativákat. Egy ismerősöm a karantén alatt rendelt zöldséget egy házhozszállitó cégtől Pesten és leirta , lefotózta a tételeket. 15ezret fizetett és gyorsan kiszámoltam, én mennyiből hoznám ki, mennyit lennék hajalndó kifizetni érte : 5ezret maximum. Vidéki szüleimnél meg ezek egy része meg is terem, bár én ritkán megyek hozzájuk már.
2020. szept. 4. 08:27
14/19 anonim válasza:
Ez így nagyon soknak tűnik.
Luxusmárkákat vásárolsz, vagy mit számolsz még ebbe bele?
2020. szept. 4. 09:15
15/19 anonim válasza:
Leirnád egy heti menüben, napi és napszakonki bontásban ?
2020. szept. 4. 09:30
16/19 anonim válasza:
Elnézést : menüdet, napszakonkénti
17/19 Sunshinedoll válasza:
Ha csak a kaja meg a vásárlás tartozik bele, akkor az én vásárlásaimhoz képest sok, igen, de amúgy meg szubjektív, kinek mi a sok, ha neked ez nem sok, akkor nem sok.
Én anno egyedülállóként úgy éltem meg 150 ezer forintból, hogy rezsit is fizettem meg buszbérletet meg szabadidős programokat. Nem tudtam volna ezeket kifizetni, ha csak kajára elmegy ennyi.
18/19 anonim válasza:
Elem 800-1000ft körül van boltba,én kínaiba szoktam venni,órába tökéletes.
A gyümölcs,zöldség szintén baromi drága (gyümölcs 900-1000ft körül/kg).
Kesudió szintén nem olcsó mulatság,tegnap mondjuk 600ft volt a Lidl-be,én is vettem egyet.
Sajt úgy szintén 1500 körül az a félkör alakú csomagolt.
2020. szept. 5. 05:13
19/19 anonim válasza:
Szerintem igen, anyukámmal élek, és rezsivel együtt 90 ezer körül van,a fűtés miatt most elérheti a 100 ezret is, de ez csak a téli időszakra jellemző.
Bár, mi Budapesttől 80km-re lakunk, itt olcsóbb mint a fővárosban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!