Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legkínosabb, egyben...

Mi a legkínosabb, egyben legviccesebb sztorid magadról?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Hu van egy pár.

Ami most hirtelen eszembe jutott:

Mamám férjével mentük megyeszékhelyre húgomnak szülinapra vásárolni. Amikor jöttünk haza a busszal megláttam akkori legjobb barátnőm papájának a kocsiját. Erre felkiáltottam, hogy az "Xy papájának a kocsija!" kellemetlen volt xd

Meg 9-ben volt olyan, hogy mentünk fel tesiről a termünkbe-emeleten volt. Nekem akkor ilyen nagy, pufi kabátom volt hozzávaló derékövvel. A kabát az egyik kezemben, másikban tornazsák, hátamon a táska. Valahogy sikerült rálépnem az övemre, és felestem a lépcsőre egy nagy bummal. 🤦‍♀️ Osztálytársaim persze röhögtek.

2020. szept. 2. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy így leírva mennyire vicces, de ott, akkor nekem nagyon gáz volt mindegyik.

1.: 14 voltam, az akkori legjobb barátnőmmel plázáztunk, és bementünk a Douglasba, ahol drága sminkeket nézegettünk. Akkor még egyáltalán nem értettem hozzá, de valamiért hülye p..csának képzeltem magamat, és elkezdtem szidni az egyik Chanel palettát, amiért undorítóan nézett ki, és valami olyat mondtam, hogy "Úristen, Ancsi, nézd már, 26 ezer ez a Chanel paletta és milyen undorító". A legjobb az egészben, hogy olyan buta voltam, nem tudtam, hogy hogy kell kiejteni, és valami "csenöl"-nek mondtam. Aztán megfordultam, és szembe találtam magamat az egyik alkalmazottal, aki elég csúnyán nézett rám.

2.: Ez már jó pár évvel később volt, a munkahelyemen este mentem ki a hátsó kijáraton, és kint volt pár fiú munkatársam, illetve úgy van, hogy a mi épületünk mellett van egy pékség, és nekik is ott van hátul a kijáratuk, és ugyanabba a parkolóba jönnek, ahova mi is. Miközben beszéltünk, közben tűnt fel, hogy résnyire kinyitódott a pékség ajtaja, de nem jött ki rajta senki, de akkor még nem foglalkoztam vele. Akkoriban voltak pletykák rólam meg a főnökömről (aki akkor még bent volt az épületben), és a fiúk elkezdtek azzal b..szogatni, hogy "túlórázzak" még egy fél órát, beírják ledolgozott órának. Én meg elkezdtem számolgatni, hogy az az órabéremnek a fele, és az jó kevés, és olyanokat mondtam, nem tudom miért, hogy nem vagyok ilyen olcsó k..rva, de nagyon rosszul fogalmaztam meg, mert ez a fiúknak is feltűnt, és ráugrottak a témára, hogy olcsó nem vagyok, de k..rva igen? Aztán természetesen szabadkoztam, hogy nem úgy értettem, csak rosszul fogalmaztam, de ismét magam alatt vágtam a fát, mert megláttam a parkolóban egy BMW-t, ami eddig nem volt ott, és miközben azt mondogattam, hogy nem vagyok k..rva, megkérdeztem, hogy "nahát, kié ez a BMW? Egész szép" (pedig utálom a BMW-ket), és közben elsétált mellettem röhögve a pékség tulaja, aki végighallgatta az egészet, majd a fiúk is elkezdtek szakadni, én meg égtem.

Ezek alapján szörnyű embernek tűnök, de esküszöm, nem vagyok az. 😅

2020. szept. 3. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
1* úgy bef*tam, hogy mindenki, nagyon sokan látták.
2020. szept. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!