Vidéken,miért csókolomoznak le 25-40 körüli nőket férfiak ? Engem zavar és feszéjez .Ahogyan közli az zavaró néha már. Kissé túl közvetlenkedő..Szép napot hölgyem inkább.
Figyelt kérdés
Én amúgy is bohóckodni is pasimmal szoktam már így ..
Eleve idősnéninél,bácsinál normális ,hogy..
Ha vonzó egy nő egy férfinak udvarláskor kézcsókozva köszön .
De semleges helyen akár szolgáltatónál,akár szolgáltató vagy orvosnál ez nem normális,hogy..
25 évesnek is furi másként , de 40 éves sem idős úgy ,hogy..
Kb nőket asszonyosító valami. Még ha tetszik,akkor is .
Fiatal,trendi öltözetű férfinál enyhén fura megint csak.
Én modern fiatal nőként másként kezelem és szerintem már zavaró így..
2020. aug. 31. 21:31
11/12 anonim válasza:
A kérdező nem azt írta, hogy csak idős férfiak köszönnek neki csókolomot. Nekem pl tizen meg huszonéves srácok is azt köszönnek, aztán 29 éves vagyok. Ilyen értelemben kell venni a furát. Nyilván azon senki se lepődik meg, hogy idősebb urak minden nőnek csókolomot köszönnek, kortól függetlenül.
12/12 anonim válasza:
Azt hozzátenném, hogy szerintem nem bizalmaskodó, inkább mintha "leöregezne". Fiatalabb korosztály körében kimehetne a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!