Miért sminkelnek a nők? Miért hiszik azt, hogy attól szebbek lesznek, hogy az arcukat festővászonként használják és egy új arcot festenek maguknak?
Igen, már változtattam és megfelelően ápolom-tisztítom is a bőröm, így már nem extrém zsíros, hanem csak szimplán zsíros. :)
Nem értem, miért lenne vicc hogy kettő közül az előnyösebb részemet hangsúlyoznám.
31
"Szimplán zsíros"? :DDD Oké, ez már a vicc másik oldala számomra:)))
Egy alap zsírosságnak, "nedvességnek" lenni kell más esetben olyan, akár meszelt fal tapintásra s ez az igazán visszataszító a bohócjelmezben.
Amúgy, tiszteletem a változtatásért;)
Előnyösebb rész?....gyakorlatilag egy tenyérnyi szóráson van a másik részeddel, ezért vicc:)))
Abba gondoltál valaha-kérdezted, hogy a másiknak, milyen érzés ezt közelről látni vagy tapintani-érzékelni?
Én ha látom a "festékport" a pillákon már kiráz a hideg...vastagon állnak...borzasztó s merül fel a kérdés, nem idegesítő, hogy még a szemeid sem tudod néha jóleső érzéssel megdörgölni.
A lényeg az, hogy ha valakinek bármi részed vagy egészed tetszik, pont nem a kulimászra kíváncsi vagy "útjelző nyilakra", tudja azt ő magától is.
Megkérdezhetem, hogy mi olyan vicces ezen?
Igen, az egészséges bőrön vannak zsiradékok, ez normális. Aztán van a "zsíros bőr" elnevezésű jelenség, mikor túl sok ez a zsiradék. Nekem ez van. És ez régen sokkal rosszabb volt, mielőtt megfelelő arcápolási rutint és étkezést kezdtem volna "alkalmazni". Azóta jobb, de továbbra is a "zsíros bőr" kategória.
Nyilván kérdeztem, a párom szerint jól áll. Nem ilyen póklábas tapadós pillákat kell elképzelni, normális termékeket használok, ésszel. :)
A szemdörgölés rossz szokás, őszintén szólva én határozott pozitívumnak tartom, hogy a spirál elveszi tőle a kedvem napközben, amikor itt-ott vagyok, nem tiszta a kezem. Nem idegesítő hanem nagyon is jó, hogy valami eszembe juttatja hogy ne turkáljak a szememben így.
33
Előbb írtam miértjét...
Ha többet vagy szabad levegőn, az is sokat segít a bőrnek.
Aztán meg ez az egész "fedjük le", mert jobban nézek ki s trend izé..., azért marhaság, mert aminek távozni kell, azt hagyni kell távozni vagy tudod, mi az eredménye gondolom.
Ha őszintébb véleményt akarsz, akkor ne részrehajlót kérdezzél;)
Igaz, párodnak kell nézni fejedet, de ha ez neki tetszik, akkor natúrban már nem is kíváncsi rád s ha x éve így vagy, talán egy esős napon meg sem ismerne elsőre...
Rossz szokás szemdörgölés? Akkor a vakarózás is az s inkább orvoshoz fordulnál, mint ő:
"Ha többet vagy szabad levegőn, az is sokat segít a bőrnek."
Oké, munkában csak nem mondhatok fel hogy a parkban ücsörögjek a bőröm kedvéért. :)
"Aztán meg ez az egész "fedjük le", mert jobban nézek ki s trend izé..., azért marhaság, mert aminek távozni kell, azt hagyni kell távozni"
Egyetértek, éppen ezért használok csak púdert, abból is olyat ami hagyja lélegezni a bőröm.
"Ha őszintébb véleményt akarsz, akkor ne részrehajlót kérdezzél"
Nem részrehajlók is inkább pozitív visszajelzést adtak, vagy olyan megjegyzéseket kaptam, hogy milyen jó nekem hogy nem kell sminkelnem. :)))
"ha ez neki tetszik, akkor natúrban már nem is kíváncsi rád s ha x éve így vagy, talán egy esős napon meg sem ismerne elsőre..."
Az együtt töltött időnek MAXIMUM a 10%-ában lát így, szóval nem hinném hogy nem ismer meg a maradék 90% esetben. :)
Amint hazaérek melóból, irány lemosni az arcom. Szóval reggel induláskor, délután hazaérkezéskor, és akkor lát sminkben, ha valami eseményre megyünk - ami elég ritka.
Pontosan, a vakarózás is rossz szokás. :)
35
Ez a te döntésed, hogy "park office" melód lesz e;)
Ha valamit lefedsz, azt lefedted...púder..."púder";)
Aztán a hátad mögött is ezt vallották e vajon;)
Akkor a 10%-ban nem ismer meg:))))
Na, itt már mosolygok:)))) Ha ennyire utálod a jelmezt, akkor végképp nem értem meg, hogy a fenének...ennyire azért nem kell másoknak megfelelni...
A kutya s macska meg egyéb állatok is tudják ezt vajon...:DDD
Atya ég, ennyi erővel ne mosakodjunk, ne zuhanyozzunk, ne fésülködjünk mert minek kell másoknak megfelelni.... :D
Nekem így tetszik, ennyi.
37
Nem igénytelenséget szólok, mint a franciák sziszegő szappant fürdés helyett;)
Egy tök felesleges marhaságot művelsz magaddal trendből...ez a lényeg...reggel felkened magadra, aztán délután levedled veszettül...marhaság az egész, akárhogyan írod;)
El vagy te tévedve, mint plázacica a kutyás boltban:DDD
És ha felesleges marhaság, akkor mi van? Parfümöt is használok, tulajdonképpen az is felesleges marhaság, mert reggel felfújom, este meg lezuhanyzom magamról. És?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!