Miért sminkelnek a nők? Miért hiszik azt, hogy attól szebbek lesznek, hogy az arcukat festővászonként használják és egy új arcot festenek maguknak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 19:19
1/66 anonim válasza:
Javaslom a humánetológia tanulmányozását. Segít megérteni némely, kultúránkban igen elterjedt viselkedésmintát.
2/66 anonim válasza:
Pont ezt kell megkérdezned tőlük.
Mikor hallod, hogy "magamért csinálom", akkor tudod melyik a hülye!
Így a legkönnyebb kiszűrni őket.
3/66 anonim válasza:
Maximalisták, meg a natúr fejet rondának látják, tehát már elcsesződött a szépérzékük. Pedig sima igényességgel, ápoltsággal, stílusérzékkel is lehet smink nélkül jól kinézni. Ráadásul még illúziót se hoznának létre másokban.
4/66 anonim válasza:
ezt nőként én sem értem. mondjuk én elég szerencsés ábrázattal születtem.
de csalásnak látom, amikor egy tök más arcot odafest magának. hozzá még a haját is befesti. lefogadom, meg se ismerném festék nélkül.
5/66 anonim válasza:
Nem csak hiszik, gyakran igaz is! Nem kell vakolatra gondolni, néha nem is kell sok.
6/66 anonim válasza:
5
Hú, de jó képek! Az utolsó előtti sorban a jobb szélső vörös csajból viszont egyenesen bombázót csináltak.
7/66 anonim válasza:
Miért gyúrnak a pasik, és csinálnak maguknak lufiizmokat? Egyrészt ocsmány a lufi, másrészt ezt mindig hányadék fejű pasik csinálják, akik így is, úgy is hányadékok maradnak!
8/66 anonim válasza:
A hetes egy sértődött sminkelő. :D
10/66 anonim válasza:
"Pont ezt kell megkérdezned tőlük.
Mikor hallod, hogy "magamért csinálom", akkor tudod melyik a hülye!
Így a legkönnyebb kiszűrni őket."
A legnagyobb hülyét eszméletlen könnyű volt kiszűrni: te vagy az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!