Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbb munkahelyen valóban...

A legtöbb munkahelyen valóban van fúrás,vagy piszkálás? Főleg ha valaki új?

Figyelt kérdés

Ma kezdek az új munkahelyemen.

Igaz, hogy még csak próbanap lesz, de rettenetesen izgulok, egy kicsit fáj is a hasam, hogy milyen lesz, kedvesek, segítőkészek lesznek - e velem.

Nem sok munkahelyem volt még, (összesen három), de ebből kettő olyan volt, hogy ha az elején kedvesek is voltak a látszólag, később már mentek a bántások, piszkálódások, volt olyan, hogy gyomorgörccsel mentem be, mert mindenbe belekötöttek egyes vezetők, dolgozók.

Mivel elég csendes típus vagyok, sokszor nem mertem kinyitni a számat, de ha kiálltam magamért, akkor persze rossz voltam, hogy el lehet menni.. Párom is azt mondta, hogy minden rendben lesz, ne izguljak, meg sajnos minden munkahelyen van ilyen,hogy csesztetés.

Főleg nők lesznek, ezt már tudom.

Szeretnék már dolgozni, mert a vírus miatt majdnem fél évig nem dolgoztam és nagyon örülök, hogy ez végre sikerült.

2020. aug. 31. 08:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, de tényleg, iszonyúan jól esik:) Amúgy nem vettem magamra, aki azt írta, vigyem be a félelmeim, bár nem esett jól, meg nem írtam sehol, hogy nem fogok és nem kapok esélyt, csupán izgulós típus vagyok és van egy kis megfelelési kényszerem is, úgy értem, szeretném/szeretem, hogy minden rendben menjen:) Még meg is jegyezte az egyik hölgy, nem esznek meg senkit, ne izguljak, meg jól esett, hogy azt mondta ügyes vagyok:)
2020. aug. 31. 20:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Na menj, aludd ki magad, hogy holnap frissen nézhess az új kalandok elé. Ma ügyes voltál, holnap is az légy!

Ja, és írd meg a holnapi sztorit is este, jó?

2020. aug. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!