MI volt az a dolog,amivel piszkáltak iskolában vagy bárhol,de utána csak röhögtél rajta,mert ők is azt csinálták/olyanok voltak,mint amiért téged piszkáltak?
Saját példa: POnt a méretemben nem találtam nadrágot akkoriban-7-es voltam-(feles méretekre lett volna szükségem) és mindig húzogattam fel a nadrágot,mert lecsúszott. Nos évfolyam társaim pedig elkezdtek piszkálni,hogy 'masztis...'(akkor még nem tudtam mit jelentett a szó,szóval annyira nem akadtam ki rajta),majd az egyik ilyen beszólásuk után az egyik nagyobb darab csaj megfordult,hogy elindulnak az órájukra,belenyúlt a picsájába és kihúzta a fehérneműjét....
Egyszerre volt ironikus és röhejes. Nektek van ilyen, vissza nyal a fagyi sztoritok?
Ahogy szerintem mindenki utálja, de nem mindenki tud mit tenni ellene.
Én ezt a csoportot sima figyelmen kívül hagyással leráztam, de a középsuliban, nem hatott.
Ott kb egy évig voltam célpont idóközönként, ahonnan csak egy dolgot tudtam keményebb beszéddel elintézni (hogy ne hívjanak az általuk adott becenevem alapján). A többi meg változott, amikor az osztály olyan tagjai lebuktak, akik elrontották a közösséget(utána tűrhető lett a közösség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!