1/8 anonim válasza:
Tudomány,mert szeretem a bioszt és a kémiát, Emberek,mert egyszerűen szeretek segíteni,Családi kapcsolatok,mert itt is szintén szeretek segíteni,ja és van egy két szappanopera is;)
2/8 anonim válasza:
Ismerkedés!
Egyébként az Emberek, Közoktatás, Felnőtt párkapcsolatok, és Üzlet és pénzügyek témákat nézem, ezek a kedvenceim.
3/8 anonim válasza:
Közlekedés, mert szeretek vezetni és szeretem az autókat.
4/8 anonim válasza:
Autób/ziként a Közlekedés, mellette Emberek, Üzlet és pénzügyek, meg néha az Otthon
5/8 anonim válasza:
Emberek, felnőtt, szex, ismerkedés.
6/8 anonim válasza:
Emberek-egyéb kérdések, emberek-munkahely, kollégàk, és közösség, kultúra-művészetek, meg az ismerkedés teljes egészében.
Az elsőben vannak jó kérdések, a munkahelyben sokat nevetek 1-1 trollon, a művészeteket meg alapból is nagyon szeretem. Van olyan kategória amit még eddig egyszer sem néztem meg, pedig 7 éve gyk-zok.
7/8 anonim válasza:
Emberek, kultura, felnott parkapcsolatok, szepseg es divat, szexualitas. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!