Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc kategóriátok...

Mi a kedvenc kategóriátok gyakorin? És miért?

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Tudomány,mert szeretem a bioszt és a kémiát, Emberek,mert egyszerűen szeretek segíteni,Családi kapcsolatok,mert itt is szintén szeretek segíteni,ja és van egy két szappanopera is;)
2020. aug. 29. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Ismerkedés!

Egyébként az Emberek, Közoktatás, Felnőtt párkapcsolatok, és Üzlet és pénzügyek témákat nézem, ezek a kedvenceim.

2020. aug. 29. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Közlekedés, mert szeretek vezetni és szeretem az autókat.
2020. aug. 29. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Autób/ziként a Közlekedés, mellette Emberek, Üzlet és pénzügyek, meg néha az Otthon
2020. aug. 29. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Emberek, felnőtt, szex, ismerkedés.
2020. aug. 29. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Emberek-egyéb kérdések, emberek-munkahely, kollégàk, és közösség, kultúra-művészetek, meg az ismerkedés teljes egészében.

Az elsőben vannak jó kérdések, a munkahelyben sokat nevetek 1-1 trollon, a művészeteket meg alapból is nagyon szeretem. Van olyan kategória amit még eddig egyszer sem néztem meg, pedig 7 éve gyk-zok.

2020. aug. 30. 04:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Emberek, kultura, felnott parkapcsolatok, szepseg es divat, szexualitas. :D
2020. aug. 31. 02:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudományok
2020. dec. 16. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!