2/21 anonim válasza:
Ha senki nem látja szeretek úgy ugrálni mintha balerína lennék.
4/21 anonim válasza:
Képes vagyok egyszerre csak az egyik orrlyukamon levegõt venni. Sõt tudok úgy lélegezni hogy egyiken be másikon ki, csak oda kell rá figyelnem meg egy idõ után légszomjam lesz.
5/21 anonim válasza:
Hátra tudom hajtani az ujjaimat több mint 90 fokban
6/21 anonim válasza:
Imádok a kádban fingani és bubikat megszagolni.
7/21 anonim válasza:
Huszonéves nőként a jó karban lévő ötvenes nők a gyengéim.😂😅😅
8/21 anonim válasza:
Amikor kádban fürdök, azt képzelem, hogy delfin vagyok vagy fóka egy állatkerti vízishown, és pörgök, forgok, tapicskolom a vizet, stb.
30/N
9/21 anonim válasza:
Én is szoktam balerinaként ugrálni, mikor senki sem lát.😅 De szerintem a legfurább az, hogy hetero lányként állandóan nézem más lányok fenekét és pontozom magamban, hogy én mennyire szeretnék ilyen popsit😀
10/21 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok, akkor benyomom hangosra a zenét, és üvöltöm én is a dalszöveget, azt képzelve, hogy én is rapper vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!