Miért csinálják ezt a férfiak?
Miért bámulnak meg minden nőt vezetés közben, aki csak sétál az utcán vagy áll a buszmegállóban? Kezdem nagyon unni hogy engem is megbámulnak, pedig rajtam szerintem semmi vonzó nincs, nem öltözködöm nőiesen, nem hordok magassarkút, csak egy egyszerű és átlagos huszonéves nő vagyok. Mégis azt veszem észre, hogy a férfiak nagy része vezetés közben még akár ki is hajol az ablakon és visszanéz, hogy jól megbámuljon, és ettől okádni tudnék. De például ugyanez a helyzet akkor is ha elsétálok egy építkezés előtt...
Ezeknek az észlényeknek ennyire mindegy hogy mit bámulnak meg, a lényeg hogy bámuljanak?
Amikor várok a buszmegállóban, és szép lányok várnak mellettem, egyáltalán nem tapasztalom, hogy a férfiak nagy része ablakon kilógva bámulna. Az utat nézik.
Erre szokták mondani, hogy már a kérdés se igaz.
...Akkor én inkább a kérdésedre válaszolok konkrétan.
A tesztoszteron egy olyan hajtóerő, amely állati ösztönöket hoz elő az emberből. A férfiak arra vannak kalibrálva normális esetben, hogy 24 óra alatt 3-6szor legyenek nemzőképesek. Na most, ha kimatekozod, ha egy 5 órás tesztoszteron adag képes nemzőképességet adni, képzelheted milyen érzés az, ha esetleg több napja nem volt aktus. Mint valami rossz viszketési inger, csak az ágyék felől áramlik és az egész testedet uralja. A vadász ösztön előjön és nem csillapodik addig, amíg ki nem ürült a termékenyítő anyag, csak azért, hogy negyed napra rá újratermelődjön.
Mivel a társadalmunk visszafogott magatartásra épül, nem teperhetjük le az embereket kapásból, hogy csillapítsuk ezt a görcsöt. Ellenben azt semmi nem tiltja, hogy megnézzük a potenciális párjelöltet.
13-as
Oké ez világos, de azért számomra hihetetlen, hogy vannak olyan ostoba emberek, akik ösztönösen cselekednek, mint az állatok, ahelyett, hogy használnák az eszüket, és rájönnének, hogy nem helyes megbámulni másokat. Egyszerűen illetlenség.
Legközelebb öltözz fel, mielőtt elindulsz otthonról;)
A csadort se feledd:DDDD
Pár év múlva meg örülnél, ha bottal piszkálnának...:DDD
Amúgy nem vagyok leszbikus, van párom, és elvileg férfi :D
Miért is ne lehetne okádékom az olyan férfiaktól akik nyálcsorgatva, undorító módon megbámulnak minden nőt?
"Legközelebb öltözz fel, mielőtt elindulsz otthonról;)"
Nahát.. milyen okos vagy, ez még eszembe se jutott. Azt hittem elég a farmer meg a póló :D
Semmi baj szőkeség, ezért itt a gyakorik neked is;))
ui: talán ne kisgyerek holmikat vegyél fel, amiből kilóg mindened;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!