Lányok! Ha a természetben pisiltek, ott hagyjátok magatok után a pisis zsebkendőt, vagy elviszitek a legközelebbi szemetesig?
Megint egy műmájer panellakó, akinél úgy kezdődik az a túrázás, hogy autóval elmegy a természetvédelmi terület határán lévő parkolóig. (persze csak akkor, ha nem fog esni) Ott átveszi a....márkájú túracípót(mert leárazás volt a "dekatlonyba") aztán sétál vagy 20 percet (szigorúan csak a kavicsos ösvényen, mert drága volt a cipő)
Ezután megissza az energiaitalát (mert húúú de kiszáradt a túrázásban) majd beül az autóba és siet haza (ugyanis a dobozos lötyitől pisilni kell)
Gratulálunk! :D
13
Maximum 10 éves lehet a gyerek, hagyjátok.
Erősíti a maga igazát, neki túrázás egy wc-vel ellátott úton való sétálgatás.
Talán menj el a Hargitára az erdőbe, na ott keress egy wc-t. Vagy mászd meg a Moldoveanu csúcsot... Esetleg menj ki az alföldre és a pusztában keress egy wc-t... Ha meg nem akarsz pisilni mert neked derogál, akkor robbantsd szét a hugyhólyagod, a te privát dolgod. Akár egy hetet is tartogasd ha hosszú túrára mész...
A kérdésre pesig a válasz: otthagyom, lebomlik.
Elég rizikósan, de mindig sikerült kuka közelben vizelnem bokrok mögött. Szerencsére senki sem jött, illetve eldugottabb helyre mentem.
Ha nem lenne sehol sem kuka közelben, akkor eltenném egy másik zsebkendőbe csomagolva, vagy egy nejlonzacskóba (szoktam egyet magamnál tartani) teszem el.
Szerintem nagyon csúnya látvány a szemét bármely formája természetben, így hiába lebomló a papírzsebkendő, sosem dobnám el.
#13 Plázában túráztál??? :))))
Ott tényleg vannak wc-k. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!