Ismertebb emberek, miért vesznek nagy házat/vilát egy személyre? 🤷♀️ nem elég egy szóba, konyha? XD
Figyelt kérdés
Olyan is van aki megveszi, de nem lakik benne. Vissza fonulási időkre vette meg.2020. aug. 21. 11:27
1/18 anonim válasza:
Mert ezzel akarják megmutatni, hogy ők mennyire gazdagok!
2/18 anonim válasza:
Miért neked kéne eldönteni, kinek hány "szóbás" lakásban kell lakni?
3/18 anonim válasza:
Mert ha megengedheti magának, miért ne venné meg?
Persze, te sem költöznél olyanba, ha megtehetnéd, elég lenne akkor is a “szóba”+konyha...
4/18 anonim válasza:
Van aki előre tervez. Egy kész alapból sokkal könnyebb teremteni, mint 0-ról.
Jól teszi, ha van lehetősége.
5/18 anonim válasza:
Ne zavarjon ez.
Lehet, hogy sok vendege van idonkent. Lehet, hogy ahhoz, hogy ne lassa masok pofajat, het haloszoba kell, mert azzal jar akkora telek.
Nem teged es nem masokat karositott meg vele. Es nem korrupt fostalicska politikus esetleg. Azokkal foglalkozz, mikor behuzod az ikszet.
6/18 A kérdező kommentje:
Hát oké.
Én még csak tini vagyok és bele törödtem abba h csóró xd. Nekem elég ha van tető a fejem felett.
2020. aug. 21. 11:49
7/18 A kérdező kommentje:
Am nem zavar, só sincs róla. Xd
2020. aug. 21. 11:51
8/18 anonim válasza:
Ez megy nem ismert embereknél is, ami nagyon UFÓ, hogy miért is van ez.
9/18 anonim válasza:
Később azzal több mindent tud kezdeni. Kiadni vagy bármi. A gyerekeinek is fenntarthatja
10/18 anonim válasza:
És ha házibulit vagy kertipartit akarok csinálni? Ha felhozok egy nőt egyéjszakásra, és nem a hálószobámban akarom fogadni, mert az túl személyes? Ha csak simán a kertemben akarok ücsörögni? Vagy szimplán nem ugyanabban a szobát akarom nappalinak használni, ahol alszok? Esetleg vendégeket fogadok néha (barátok, rokonok, stb.)? Ha megtehetem, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!