12/28 anonim válasza:
11 Igen, de a férfiaknak ennyire nehezen jön az ihlet?
14/28 anonim válasza:
Ez rituálé. Kakikultúra. :) Olyankor van idő emaileket olvasni meg híreket.
15/28 anonim válasza:
Én is képes vagyok fél órát ücsörögni lány létemre.
16/28 anonim válasza:
En is no vagyok, es fel orat siman elcsucsulok a wc-n. Neha van, hogy kicsuszik azonnal, de van, hogy ha ucsorgok, akkor jon meg kesobb is. Nem szoktam erolkodni, nyomni, megvarom amig kijon magatol, nem akarok aranyeres lenni xD Szoval elucsorgok, mobilozok, ennyi.
Amugy nem nemfuggo, hanem taplalkozas, elvileg ha normalisan eszel, akkor siman kijon egyben az egesz, egy nagydarab szilard kakinak kellene lennie, nyalkabevonattal, azaz ha egeszseges a kakid akkor tul sokat torolgetni sem kellene utana, mert nem kenodik szet.
17/28 anonim válasza:
Attól függ, mire van ingerenciám. Nyilván ha csak pisilnem kell, nem fogom szarást erőltetni.
18/28 anonim válasza:
Attól függ mennyi erőspaprikát ettem :DD
19/28 anonim válasza:
Nemtudom, de elolvasva a válaszokat, mindkettőhöz megjött az ingerenciám. Csak nagyon utálok ülve pisilni, nemtudom hogy intézzem. Mindegy, majd legfeljebb belefekszek a kádba.
20/28 anonim válasza:
Pisilni sokat szoktam, így a kaki izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!