Mit lehet tenni ha mondjuk bedobnak téged primitivek közé es hiaba mondod a valót, nem értik meg, hanem tàmadnak miatta es elhordanak mindennek?
Nem értik az àrnyalatokat, kicsavarjàk amit mondasz teljesen màssal pèldàloznak es minösitgetnek személyeskednek a tetejèbe.
Szövegértelmezés sem megy.
Hiaba forditod le faèk egyszerüre is
Egyszer megpróbálom megértetni magam, ha nem megy átlépem az illetőt.
Néha ha olyan kedvem van, akkor ki karírozom, játszok egy kicsit vele,hülyét csinálok belőle a saját fegyverével, de ez nem azt jelenti, hogy érdekelne is mit mond, főleg az után, hogy leszerepelt előttem.
Viszont vannak olyanok is, akik meghalják, mit mondok, és elindít bennük egy pozitív folyamatot.Végül is ez a cél. Meg ha menet közben kiderül, hogy értelmes, befogadó-egy ilyen gárdából egy személy-mert felgyulladt a lámpása, akkor átadom az ismeretet, hogy legyen lehetősége az áldásra. Hogy ezzel él-e az illető, vagy hagyja földre hullani, az már a szuverén életútja szerinti. A dolgomat, amiért én ki lettem küldve-megtettem.A többi a másik egyénen múlik, és annak befogadóképességén.
Én nem felejtem el honnan jöttem, és mennyivel nehezebb volt amíg nem volt net egy kritikus helyzetben, nem volt segítség, nem volt támogatás és támasz, mert egyedül voltam, és kerestem ezerrel a dolgokat. Ma már lényegesen könnyebb informálódni..csak szűrni kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!