Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy idegen lány/srác rád...

Ha egy idegen lány/srác rád ír neten, szoktál neki válaszolni?

Figyelt kérdés

Ezen vitáztam ma a párommal, a véleményetek érdekelne.

Itt gyakorin kaptam egy privátot, és szimpatikus volt a stílus, pár üzenetet váltottunk, és letisztáztuk a viszonyokat. A másik fél elmondta, hogy részéről több is lehetne, akár titkos kaland is, de én ebben nem vagyok partner, viszont felajánlottam neki, hogy ha tiszteletben tartja ezt, részemről dumálhatunk a továbbiakban. Belement.

No és ezen vitatkoztunk, hogy hogy lehetek ennyire naív, hisz tisztán ki lett mondva, hogy akár "titkos kalandban" is benne lenne az illető, ne legyek buta, mit akarok én egy ilyen emberrel beszélgetni,mert a vége úgyis az lesz, hogy biztos be akar majd fűzni. Na én meg erre annyit mondok, hogy ettől még lehet beszélgetni, nem csak a szexualitásból áll az élet, erre kinevetett párom, hogy mégis mit gondolok, egy idegen részéről nem csak erről szólna?? Hát szerintem nem csak erről szólhat. Ha mégis, bármikor ott a tiltás, törlés, nem válaszolás lehetősége.

Mi a ti véleményetek? Én vagyok a naív? Álomvilágban élek?

2020. aug. 20. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Persze, mindig. Mondjuk eddig még nem írt senki.
2023. febr. 8. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!