Milyen lehetőségeim vannak, ha esetlegesen azért nem tudok munkát vállalni, mert muszáj édesanyám mellett lennem?
Figyelt kérdés
El tudja látni magát, bár most történt egy kis baleset illetve mostanában nagyon gyakran jönnek rá ájulások s mivel csontritkulása van, ezért mikor esik, törik neki a csontja. Nem tudom sikerül-e kideríteni az ájulások okát, de ilyen helyzetben nem merném egyedül hagyni. Idősek otthonába nem szeretném azért tenni, arra is gondoltam, hogy felügyelet napi 8 órába, de az nem tudom anyagilag mennyi. Eltartási szerződést kötöttünk, szóval mellette kell lennem, de ezt ugyanúgy megtettem akkor is, mikor ez a szerződés még nem volt. Gondoltam már esetleg, hogy ápolási díj ellenében itthon maradok vele, de abból a pénzből éhenhalunk. Gyámság alá helyezni meg nem tudom mennyire jó ötlet. Sajnos se fizikailag se szellemileg nincs toppon.2020. aug. 15. 17:28
31/33 anonim válasza:
Szolnok városában is van járási kormányhivatal - azt olvastam, hogy CSALÁDTÁMOGATÁSI ÉS REHABILITÁCIÓS RÉSZLEGÜK is létezik!
A legeslegtöbbet ott fogod majd megtudni szerintem - várd meg a hétköznapokat és akkor TÉNYLEG KOMOLY EREDMÉNNYEL FOGSZ JÁRNI!!!
Ui: én még a Népjóléti Iroda vezetőjében bíznék a leginkább a helyedben. Lassan vége a szabadságolásoknak, jönnek vissza a nyári szünidőből a munkatársak is. TÉNYLEG JELENTKEZZ, VÁRUNK!!!
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2020. aug. 22. 15:36
33/33 anonim válasza:
Kérdezni szeretnék ezzel kapcsolatban, hogy ápolási díj mellett, munkaügy által támogatott tanfolyamon lehet-e részt venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!