Jelen pillanatban miért gondoljátok azt, hogy érdemes élnetek?
Mi motivál benneteket jelenleg?
Amit 5 éve akartatok azt sikerült elérnetek, vagy inkább új célt tűztetek ki magatok elé?
Megteremtettem amit akartam, ami a valós cél volt nálam rejtve. Szemben azzal amit az emberek gondoltak rólam:D Ez mindig is egyik legnagyobb előnyöm volt. Hiszen nem véletlenül szoktam mondogatni: Az vagyok, akinek látni akarsz-számodra:D
Még nincs új célom, most olyan várakozó állásponton vagyok-még a mérleg egyformát mutat bármire is gondolok.
Sikerült elérnem és büszke vagyok, de nem olyan, mint ahogy elképzeltem, úgyhogy kicsit furcsán felemás érzés.
Jelenleg nagyobb lakást szeretnénk, és családot alapítani a párommal, a jó munkahely és karrier már pipa, úgyhogy mindig van vmi új projekt és cél, ami felé lehet menetelni. :)
Van két kutyám. Apám azt hiszem haldoklik. Így hát, ha rövidesen meghal, akkor a két kutyára nekem kell vigyáznom. Ezen kívül semmi más.
19/l
Nem sikerül most sem elérni a célomat. 5 évvel ezelőtt egy hülye döntést hoztam...
Miért érdemes élnem? Tudok màst tenni, ha kaptam valamit, amit én nem is kértem?
Semmi nem motival, de minden nap seggberugdosom magam. Minden kipipalhato celom reg elertem, de a hegy tetejen ulve elmulik az az izgalom, ami felfele uton volt.
Azok a foldrajzi meg novenytani gyonyorok, amiket utazas alatt atelek, most varatnak magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!