Miért nincs a buszon, villamoson annyi szép fiatal menyecske?
Nem érted a kérdést. Én a szép lányokra gondoltam.
Igen, és? Szerinted ők akarnak tőled majd bármit, csak mert te igen? Álmodozz csak.
Valószínűleg van párjuk, de ha nincs, akkor se a tömegközlekedésen fognak felszedni egy random embert.
Az ilyen nyálcsorgató lúzerek miatt. Ja és nem személyeskedni kéne, mert gőzöd nincs, hogy néz ki a 10-es válaszoló.
Imádtam, mikor a szerencsétleneknek majd kifolyt a szeme rám meg a barátnőimre, mi meg szépen leszálltunk vagy odébb mentünk, ezek meg mást bámultak úgy, mint kisfiú a játékboltot :)
A barátnőimmel (ők hárman, plusz én) is kocsival járunk. Mindig beosztjuk, hogy ki vezet, ő felvesz mindenkit majd irány az egyetem, aztán hazafele ugyanígy. Sokkal gyorsabb, sokkal kényelmesebb, és ami a legjobb, hogy nem kell tűrnünk mindenféle perverz alak bámulását és bepróbálkozásait.
Mondjuk én inkább korábban keltem és gyalogoltam ahol csak tudtam, mielőtt mindennapossá vált volna ez a barátnőkkel való autózás. A legtöbb magyar járat mocskos és tele van fura alakokkal, reggel még sokan is vannak, a séta legalább frissít.
"menyecske" :)
Milyen rendezvényre készültél te hímnemű csodabogár?
Ez milyen megnevezés??? Az eszem megáll!
Jó hogy nem kisasszonka esetleg nagysasszony.
Mi vagy te, egy mult század 30-as éveiből ittmaradt angyalföldi hintáslegény?
Talán túl sok Krudyt vagy Szép Ernőt olvastál? :D
.hogy a pofám leszakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!