Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nincs a buszon, villamos...

Miért nincs a buszon, villamoson annyi szép fiatal menyecske?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, inkább kocsival járnak.

2020. aug. 15. 11:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem érted a kérdést. Én a szép lányokra gondoltam.

2020. aug. 15. 15:58
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Igen, és? Szerinted ők akarnak tőled majd bármit, csak mert te igen? Álmodozz csak.

Valószínűleg van párjuk, de ha nincs, akkor se a tömegközlekedésen fognak felszedni egy random embert.

2020. aug. 15. 16:01
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam tömegközlekedésen párt keresni, csak nem értem, miért kocsival jár a fiatalok nagy többsége.
2020. aug. 15. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyen nyálcsorgató lúzerek miatt. Ja és nem személyeskedni kéne, mert gőzöd nincs, hogy néz ki a 10-es válaszoló.

Imádtam, mikor a szerencsétleneknek majd kifolyt a szeme rám meg a barátnőimre, mi meg szépen leszálltunk vagy odébb mentünk, ezek meg mást bámultak úgy, mint kisfiú a játékboltot :)

2020. aug. 15. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőimmel (ők hárman, plusz én) is kocsival járunk. Mindig beosztjuk, hogy ki vezet, ő felvesz mindenkit majd irány az egyetem, aztán hazafele ugyanígy. Sokkal gyorsabb, sokkal kényelmesebb, és ami a legjobb, hogy nem kell tűrnünk mindenféle perverz alak bámulását és bepróbálkozásait.

2020. aug. 15. 16:22
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy pont a hozzád hasonlók miatt járnak inkább kocsival. :)
2020. aug. 15. 16:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy én soha nem próbáltam még tömegközlekedésen ismerkedni, nem is akarok, csak feltűnően kevés fiatalt látok a buszon, villamoson.
2020. aug. 15. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk én inkább korábban keltem és gyalogoltam ahol csak tudtam, mielőtt mindennapossá vált volna ez a barátnőkkel való autózás. A legtöbb magyar járat mocskos és tele van fura alakokkal, reggel még sokan is vannak, a séta legalább frissít.

2020. aug. 15. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"menyecske" :)

Milyen rendezvényre készültél te hímnemű csodabogár?

2020. aug. 15. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen megnevezés??? Az eszem megáll!

Jó hogy nem kisasszonka esetleg nagysasszony.

Mi vagy te, egy mult század 30-as éveiből ittmaradt angyalföldi hintáslegény?

Talán túl sok Krudyt vagy Szép Ernőt olvastál? :D

.hogy a pofám leszakad!

2020. aug. 15. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!