Felvennéd a Weisz vezetéknevet?
Én biztosan nem. Nekem a Weisz Fanni jut eszembe róla, aki számomra visszataszító személyiségű nő.
Eszembe nem jutna ezt a nevet felvenni.
Szia.
Igazából simán, ezt nem is lehet nagyon csúfolni, csak ha valaki nagyon akarja. ott van például weisz fanni(fotomodellm,szépségkirálynő siket). Nekem tetszik, egyszerű és rövid. elárulod amásik 2t is? :)
1-es, te mondtál 1 negatív ember, én mondtam egy pozitív, példaképszerű embert a gyönyörű Rachel Weisz személyében. Persze értem amit mondassz, de minden vezetéknévvel és keresztnévvel is vannak hitvány és jóravaló emberek is. Sosem tudod mikor ismersz meg hitvány embert a te, a párod vagy a gyereked nevével. Pl.minden Gábor és minden Szabó változtasson nevet Pumped Gabó miatg? Szóval értem hogy mit mondassz, de ez nem olyan szempont.
2, A másik jelölt a Bártfai, magyar eredtű,helységnévből származik. Tetszik ez is és nagyon esélyes, de a Weiszhez jobban húz a szívem kicsit.
3.:-)
#5-ös, én értelek.. de a kérdésedben az van, hogy "felvennéd-e a ...nevet..
Én pedig reagáltam, hogy nem mert az jut eszembe róla.
Nem úgy tetted fel a kérdést, hogy miért vennéd fel a nevet...
Te ezt már eldöntötted, így a további válaszok is feleslegesek nem?
Akkor igazából talán semleges lenne.
Ha a csúfolhatóságot nézzük, akkor nem igazán tudok rá semmit mondani.
Talán Weisz-rejsz...
De ez nagyon óvodás szint... Ha neked tetszik , vedd fel. Nincs negatív jelentése a legtöbb ember felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!