Szerinted melyik keresztnév illik leginkább a Balogh vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 05:51
A kérdező szavazást indított:
Igor
Ivó
Lipót
Miklós
Tibor
Viktor
Vilmos
Zsigmond
41 szavazat
1/5 anonim válasza:
Off: Én nem adnék olyan nevet keresztnévnek ehhez a vezetéknévhez, amiben van o/ó betű. Szerintem pl. egy Dániel jobb lenne.
On: De ha ezek közül kellene választanom, akkor inkább a Tibor szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Lipót nagy tetszik!
Én azt választanám, esetleg még valami rövidet kitalálhattok 3. névként, de a döntés természetesen a tiétek a pároddal:)
A mi családi nevünk is gyakori...így mindkét gyerekünknek két keresztnevet adtunk, hogy "ritkítsuk" az egyezőség esélyeket...
5/5 anonim válasza:
Szerintem Miklós és Zsigmond egyszerre. Egyébként a Lipót az is tök fain, és passzol is, de legjobban tehát a Miklós és a Zsigmond passzolnak a felsorolásból; de attól még illik a Lipót is, de nem annyira, mint a másik 2. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!