Érdemes lenne így Angliában dolgozni?
Figyelt kérdés
A helyzetem elég bonyolult, egy éve kiderült egy betegségem amivel most jól vagyok. Többek között ezért is szeretnék pénzt keresni, hogy e miatt megkönnyítsem az életem.
Egyik ismerősünk ajánlotta fel a baby sitterkedést. Ebben az évben meg szeretném próbálni.
Picit azért félek:
-betegségem ( autoim. SM) miatt de nincs jelenleg semmi gond(az ismerőseim is tudják, anyuka is ott lenne)
-étrend és konditeremi edzést, hogy oldanám meg
Kicsit szeretnék új életet kezdeni(bár a szüleim is velem lennének), mert nem tudom elképzelni jelenleg a jövőt.
2020. aug. 14. 12:20
1/3 A kérdező kommentje:
Egyenként itthon csak a többi család ami tart, a barátaimmal nem tartom már a kapcsolatot és párkapcsolatom sincs és valószínűleg sose lesz szóval az itteni kisvárost akarnám itt hagyni:)
2020. aug. 14. 12:23
2/3 anonim válasza:
Kondi van 1000 ha 18 év fölött vagy még beszélni se kell senkivel ahhoz hogy csatlakozz. Ha menni akarsz most menj, jövőre nem tudni milyen változások lesznek.
3/3 pietro.d válasza:
Szia,tapasztalatból mondom, hogy babysitterkedésből csak úgy tudsz nem 5 m2-ös lakást bérelni, ha száraz kenyeren és vízen élsz. Úgyhogy inkább menj el recepciós/pincérnek,ha van jogsid UBER sofőrnek, különben max. 2-3 hónapig tudsz ott élni. Bocs, ha tönkretettem a kedved, de akkor is, ha 15 fontot kérsz óránként sem tudnád fizetni babysitterkedésből az albit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!