Milyen drog az, amihez teát szoktak inni vagy vizet forralni?
A testvérem 2 éve teljesen kifordult önmagából. Nem beszél senkivel, még a családdal sem, nem tudjuk mit eszik, néha kijön van, hogy az éjszaka közepén, van, hogy délben, forral magának egy kis vizet és csészében beviszi, majd bekulcsolja magára a szobát. Néhány naponta elmegy pár órára majd visszajön.
Ilyen fura viselkedést eddig csak drogosoknál tapasztaltam, hogy nem esznek, nem dolgoznak és össze-vissza alszanak. De a tesóm még pszichiátriai gyógyszereket sem szed.
Eszik az, szimplán mikor elmegy valahova ahogy írod akkor bevásárol és annyi, pl ha nem mozogsz sokat és sokat alszol 2 tescós zacsis levessel ellehetsz egy nap, ahhoz meg elég a meleg víz, de ez csak egy példa, lehet máshoz is elég a víz, tejpor,tea stb...
Ilyen időszak nálam is volt, elegem volt mindenből főleg abból hogy rabszolgáskodhattam egy szutykos munkahelyen és kereshettem másnak a pénzt, meg hát hogy olyan okos emberekkel voltam körülvéve akik mindenbe beleszólogattak amit csináltam, persze ezek az emberek rám is egyből rám aggatták a drogos semmirekellő jelzőt, pedig életembe nem drogoztam...
Úgyhogy egy szó mint száz szimplán rájött hogy ezen a világon a népesség 90-95%-a rabszolga, és ettől próbál elhatárolódni amennyire csak lehet, nos igaza van!
Ebből meg nem következik, hogy drogos, csak az, hogy nem akar veletek időt tölteni. Az is lehet, hogy depressziós vagy egyéb baja van. Beszélj vele és megtudod.
Amúgy a mákteán kívül rengeteg bódító hatású tea van, főleg idiai importok. Meg sokan a jó öreg mariskát is bele teszik a sima kamilla teába :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!