Mit szoktatok tenni, mikor tényleg semmi kedvetek tenni a dolgotokat?
Figyelt kérdés
(Főzés, munka, tanulás, edzés stb)2020. aug. 12. 13:25
11/30 A kérdező kommentje:
Ez nekem szólt? :D
2020. aug. 12. 13:39
12/30 A kérdező kommentje:
??
2020. aug. 12. 13:42
13/30 anonim válasza:
Tik tok videókat csinálok.
Zenét üvöltetek max hangerőn!
Fekszek hason az ágyamon és nem gondolok semmire csak pihenek.
14/30 A kérdező kommentje:
Azt olvastom pisilek, a pihenek helyett. :D
2020. aug. 12. 13:43
15/30 anonim válasza:
Amikor tényleg nincs kedvem csinálni a dolgomat, hallgatok egy kis zenét, felkelek az ágyamból és nekiindulok megcsinálni, amit meg kell, akkor is, ha eleinte kínlódom. Közben sorozatot, inspiráló videót(pl takarítós, főzős, pakolós videók) nézek/hallgatok, zenét, comedy showt, véleménykifejtős videókat, vitákat hallgatok, és egy idő után megjön a kedvem a tevékenykedéshez.
16/30 anonim válasza:
Én úgy szoktam rávenni magam az ilyen dolgokra, hogy már órákkal az esedékessége előtt készülök rá lelkileg. Ha például tudom, hogy este edzeni fogok, kb déltől fogva az jár a fejemben, így estére megszokom és elfogadom a sorsom akkor is, ha amúgy semmi kedvem. :D
18/30 anonim válasza:
10-es vagyok,
Neeem Rád értettem kedves Kérdező!
19/30 anonim válasza:
Tényleg nem, csak soroltam mit tegyünk.
20/30 anonim válasza:
"Szervezzünk csoportos trollkodást gyakorin!!!"
IGEN!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!