Akik 3 műszakba járnak dolgozni, mikor oldjátok meg a nagy dolgotokat?
Mi az, hogy "ritkán tudok kilógni"?
A mosdóhasználat alapvető, azt nem korlátozhatja a munkáltató, ha ki kell menni, akkor ki kell menni...
Nekem fontosabb az egészségem mint a szégyenlőségem. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szégyenlős vagyok.
Régen én is visszatartottam, kínlódtam vele. De egyszer bélcsavarodást kaptam, és akkor a doki azt mondta, hogy senki nem kakil rózsaillatút, így nyugodtan végezzem a dolgomat, ahogy mindenki más.
Én azóta ha kell akkor megyek. Viszek mindig magammal egy kis spray-t, ha kell azt használom a szagok ellen. Tudod sokszor megyek a wc-re úgy, hogy más is büdöset kakált.
Mi a francot kell azon beállítani? Ezért nem szabad rászokni erre a hülyeségre, hogy mindig ugyanakkor kakkantunk. Máris itt egy hátránya.
Akkor kell elmenni, ha jön az inger, nem pedig, ha üt az óra. Ha meg éppen nem lehet, 1 napot is simán ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!