Hogyan lehet elérni, hogy jóval több traffipax és rendőri ellenőrzés lehessen?
Nem tudom, de olyan szokott lenni hogy helyszínt tudsz javasolni, hogy szerinted hol kellene traffizni a rendőröknek. Ez hátha segít.
Engem az érdekelne, hogy lehet-e javasolni valahol hogy adott helyre védát telepítsenek... (Lakott település széle környékén lakok, ráadásul csak az út egyik felén vannak házak, tehát nyilván lassítás nélkül 90-100 környékén húznak el a házunk előtt az autók, kamionok. Nagyon elegünk van.)
Szerintem a fő baj az, hogy nagyon elfogadott az emberek között a gyorshajtás. A legtöbben egyáltalán nem tartják cikinek, hogy városban rendszeresen 60-nak mennek. A baleseteket mindig "mások" okozzák, a béna sofőrök. Magáról a legtöbb ember azt hiszi, hogy ő micsoda egy szuper sofőr.
Szerintem is jó lenne, ha sokkal több lenne a mérés, magasak lennének a bírságok és nagy arányban kapnák el a gyorshajtókat, de tartaok tőle, hogy egy ilyen rendszer közfelháborodáshoz vezetne. Még nem érett rá a nép. De ne legyen igazam.
Tehát bárki beír egy honlapra bármit, aztán az alapján majd büntessenek meg valakit? Jó, hogy a III/III-asokat nem akarod visszaállítani...
A rendőrségnek kellene betartatni a szabályokat, nem csak trafipaxozgatni alkalomadtán
Te a szmog miatt aggódó unatkozó anyuka vagy megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!