Mi történik, ha nem tud visszaadni a futár?
Holnap reggel jön a futár, és legutóbb is azt mondta, hogy nem tud visszaadni (már megismerem, mindig ugyanaz a srác jön a környékre), de csak tízezeresem van, az összeg pedig amit fizetnem kéne az 4490 ft. Azért ekkora borravalót nem akarok neki adni, mert a százast-kétszàzast így sem adja vissza soha... Másképp nem tudok neki adni. Küldjem el, ha nem tud visszaadni? Vagy ilyenkor mi történik?
Elfelejtettem pénzt váltani, tudom az én hibám, de ne támadjatok le ezért!
Kártyával nem tudok fizetni.
Eddig mindig egy nő járt hozzánk, ő volt a futár, de mióta ez a srác van, ez mindig azt mondja, hogy nem tud visszaadni...
Szerintem a borravaló miatt mondja, hogy aprót nem tud visszaadni.
Nyílván lesz nálla 5 ezer forint, de a 10 Ftot nem biztos hogy vissza adja...
Tud, csak nem akar.(a futár szempontja is érthető) Küldd el , hirtelen lesz váltópénze valószínűleg. Egyébként mondd meg neki hogy mennyiből kérsz vissza! Utálom az ilyet aki önkényesen becápázza amit gondol magának
Máskor ne felejtsd el és legyen nálad koppra annyi pénz amennyit szánsz a csomagra meg a futárra és nem idegeskedsz ezen feleslegesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!