Sosem tud a futár visszaadni. Mit tegyek?
Lehet hogy diplomás vagy, de a te is ugyanolyan tahó vagy, csak más szinten. Nem a diploma teszi az embert emberré.
Ételfutár esetében már eleve le van tudva a fizetés online, így a futár nem kérhet tőlem semmit. Ha szimpi az ember és éppen van nálam egy 200-as, néha oda szoktam adni.
Volt már dolgom nagyon kedves futárral is, pont munkahelyen voltam és siettem, így valami 450 forintot kapott tőlem mert nem akartam apróval szórakozni. Úgy örült neki, hogy azt hittem a nyakamba ugrik, nagyon aranyos volt. Nem sajnáltam tőle.
Ezt csak azért írtam le, hogy más is lássa: van köztük normális ember is.
Csomagot még nem kértem így, de neki is úgy számolnám, hogy 100-200 ft borravalót hozzá tennék és ki lenne előre számolva, ahogy fentebb is ajánlották. Az jó megoldás. Nem nekik kellene nagy címlettel fizetni és akkor nincs gond.
Nem szoktam sajnálni a borravalót másoktól, nekem jobb munkám van több pénzért. Minek legyek smucig? Én is voltam lent.
látod, hiába egyeztetsz, nem működik. többen leírták a választ.
diplomás hozzázlszóló: élő példa vagy, hogy a bunkóság és a diploma sokszor karöltve jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!