Szerintetek melyik magyar videos van leginkabb elszallva magatol es miert?
Azzal én is egyetértek, hogy Dancsó nagyon xar lett, és még beképzelt is. Radics szintén az, pedig szvsz mindig is egy tehetségtelen bohóc volt teljesen átlagos képességekkel. A kedvencem az volt, mikor csupa helyesírási hibás mondatokban kiosztotta Czibók trolljait. A szinkronparódiáin meg sztem 10 éves kor felett ciki nevetni.
Aztán vannak olyanok, akik túlbecsülik a képességeiket, és csak azért népszerűek (viszonylag), mert nagy magabiztossággal osztják az észt.
Nálam a legalja Rulek Zoltán masszőr, egykori katonatiszt, aki táplálkozás témában hajmeresztő baromságokat hord össze, egyáltalán nem ért hozzá, mégis minden kritika lepereg róla, és meg van győződve a tévedhetetlenségéről. (ja és persze bőszen szidja ő is az orvosokat, lol)
Az angol nyelvű videója meg végtelenül szánalmas, egy kezdő angolos kisiskolásnak jobb a kiejtése.
Dancsót csak párszor láttam, nem tudok nyilatkozni.
Számomra Motiv a ti on by Me a a legirritalobb, mert folyamatosan önmagát fényezi, a mások hatan való felkapaszkodassal elért “sikereit” mind úgy adja elő, mintha önerőből történt volna minden. Végül pedig azért, mert egy pénzéhes prostituált.
Arra még nem jött rá, hogy a gazdagok nem beszélnek a pénzről, mert természetes nekik, hogy van. Az egy db nyomorult chanel táskáját viszi mindenhova, amit “befektetésnek” vett. 😂😂
Abban is biztos vagyok, hogy vannak fake profiljai, amikkel magát védi. Es a multimilliomos üzletasszonynak bele kell tennie 8 reklámot a 10 ezres nézettségű videójaba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!