Kibírhatatlan ez a kegyetlen, fullasztó hőség. Más is alig várja már, hogy ez a létező legborzalmasabb évszak végre véget érjen?
Aki szerint nem volt még idén meleg és nem meleg a 34-35 fok az szakadjon ki a légkondis épületekből és ne a strandon a hidegvizes medencéből, hideg üdítővel a kezében mondja azt, hogy nincs meleg. Tessék akkor kimenni földekre dolgozni, aszfaltozni, a tűző napon fizikai munkát végezni. Esetleg egy 10.emeleti panellakásban ücsörögjön légkondi nélkül. Aki csak a semmittevést meg a kényelmet tapasztalja a nyárból, annak persze, hogy nincs meleg.
Szerencsére nekem nem kell elszenvednem azokat a borzalmakat amiket fentebb felsoroltam, de még így is azt mondom, hogy igenis nagyon meleg van.
Se az otthonomban, se a munkahelyemen nincs légkondi.
Mint írtam, strandon se nagyon voltam.
És mégis hűvösnek érzem.
Akkor most mi van? :D
De épp ez az, idén talán ha egyszer éreztem 35 fokot...
Munkahely BP belvárosa, légkondi nélküli régi épület, nyitott ablakkal, ventillátorral. Holnap lehet hogy behozok egy hőmérőt, kíváncsi vagyok hány fok van. :D
Otthon az agglomeráció, kis falu a hegyek között, a lakásban 21-23 fok van légkondi nélkül. Az udvarban 33 volt eddig max, és az se sokszor. Most ezen a héten akartunk menni strandra de eddig minden nap inkább esős, ronda, hűvösebb idő volt, nem volt elég meleg.
Én ezt értem, de a kérdés arra vonatkozott, hogy ki hogy bírja. Nyilván a saját körülményeimről tudtam írni.
Máshol biztos melegebb van.
Bár nemrég voltunk délebben (pécs) és napi 2-3 hideg zivatarral lettünk csak gazdagabbak. :D
Bolond az időjárás, na.
Tegnap 4 körül értem haza, akkor 26 fok volt az udvaron. Ma reggel 17, mikor indultam melóba. Elfelejtettem behozni hőmérőt. :)))
Miért, talán tilos az eszmecsere mindenről, ami nem világmegváltó gyakorlatias téma? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!