Titeket hány éves korotokog kísérgettek a szüleitek?
*korotokig
Bocsi siettem
Én nagycsoportos koromban már egyedül/csoporttársakkal jártam oviba, de azt hozzá kell tennem, hogy ez vidéki kisváros.
Ebben a korban azért úgy gondolom hogy teljesen indokolatlan egy értelmileg egészséges fiatal kísérgatése. (az más dolog hogy éjszaka, rosszabb környéken esetleg kimennek eléd)
2# velem pont sokat törődnek, és ettől leszek önállótlan. A túlféltés létező dolog. A többiben meg gondolom magadról írsz, mert sem 22, sem lány nem vagyok, és nem éjjel 11-kor mászkálok. Amúgy Pesten van közvilágítás :D Nem kell személyeskedni, ha enélkül nem tudsz válaszolni (csak mert neked isteni nézőpontopd van, nekem meg "ilyen proli", hogy mer különbözni a tiedtől) akkor ne írj semmit, köszi.
3# komolyan?
Én nappalról írok a szövegemben nem éjjelről, Bocsi, ezt nem pontosítottam. Amúgy Pest megyében élek, itt általában jó a közvilágítás.
Köszia válaszokat!
Kb 7 eves koromtol. A szuleim nem szoktak le, hiszen sosem szoktak ra hogy kisergessenek ha nem muszáj.
Nálunk a túlféltés meg egy annyira nem létező dolog, hogy 14 evesen ott mertek hagyni egy erdei házban a 8 eves öcsémmel kettesben ejszakara.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!