Thelma és Louise helyében te mit tettél volna?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 13:02
A kérdező szavazást indított:
Továbbmentem volna.
Megadtam volna magam.
6 szavazat
1/1 anonim válasza:
Azt amit ok. Ha jol emlekszem epp ez a sztori lenyege hogy oket akkor es abban az idoben nokent ugyis nagyon durvan eliteltek volna megalaztak vokna es halalra is itelik. (Nem tudom melyik allamban voltak de az usa tobb allamaban is halalbuntetes van). A tovabbmenes is eswlytelen lett volna hiszen nokent nem lehetett sok penztartalekuk es penz nelkul higy autokaztak volna tovabb? Lopnak vagy vegul csak befwkszenek ferfiak ala????!!!!
Amit tettek az volt az egyetlen lehetseges kiut a kiuttalansagukbol.
De ha nincs tarsam akivel egyutt erre raszanom magam akkor valoszinu probaltam volna elrejtozni, atalakitani a kinezetem stb. de ugyis elobb utobb lebuktam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!