Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fürödnél strandon teljes...

Fürödnél strandon teljes testet takaró ruhában? (Napallergia)

Figyelt kérdés

Nagyon súlyos napallergiám van (fotokontakt dermatitisz), fényvédő krémek sem használnak, akár negyed óra alatt hólyagos kiütések lesznek rajtam.

Az mennyire lenne gáz, ha hosszú ujjú, nadrágú szörfruhában mennék strandra a családommal?

2020. aug. 10. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen problémám, elsősorban árnyékos részen fürdök, egyébként pedig gyógyszertári 50+ faktoros vízálló naptejem van, egy kisebb vagyon, de jó társam volt tavaly nyáron is. A fürdőruhám sima bikini, mellé pedig van ilyen vékony anyagú strand ruhám, a parton abban szoktam közlekedni és nagy strandkalapban, azt is szigorúan délután 3-4 után. Nekem főleg az arcom, a hátam és a mellkasom érintett ebben, de máshol is nagyon hamar megkap a nap.
2020. aug. 10. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld búvárruhában, úgy nem foglalkoznak veled...
2020. aug. 10. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Ja kb 14 éves fiú voltam, bőr gyógyász nap allergiára gyanakodót, mondta sajnos strandon is kénytelen leszek teljes test takarásba lenni, plusz sajnos ne legyen vékony anyag, mondta farmer anyag az jó nem is vastag de viszont nem vékony, így akkoriban volt egy farmer szettem kantáros farmer hozzá felső rész, bár nem akartam abba lenni, fúra is volt az hogy póló minden nélkül fel vettem felső részt majd a kantáros nadrágot is minden nélkül boxer alsó nélkül, pántokat fel a felső részre, kb ez a kezes lábas kantáros farmer volt rajtam meztelen, ja plusz farmer sapka peremes, kb mindenki engem bámult, ami zavaró volt ebbe így be menni a vízbe utána ki jöttem, nehéz volt rajtam vizes farmer, kb az egyhetes családi nyaralás így telt akkor, ebben az egyik leg rosszab élmény az amikor a partra a háztól biciklivel mentem így ebben a ruhában nagyon melegem volt, de nem ez volt a baj, hanem partról visszafele biciklizem, és hát na finganom kellet helyette sikerűt biciklizés közben be eresztenem a egy adagot a farmerba, úgy hogy az akkor nem a kedvenc nyár volt.
2022. máj. 3. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!