Ki szoktátok törölni az ismerőseitek közül azokat, akiket nem kedveltek/nem tartjátok a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 21:51
11/12 anonim válasza:
Igen. Felesleges adatokat nem tárolok. Egy embert azért töröltem, mert megsértett és esélyt sem akartam hagyni ezt követően arra, hogy kibéküljünk, - tartósan hülyére vett és aki egyszer megteszi ezt, az meg fogja tenni ugyanezt gátlások nélkül máskor is. Kitöröltem olyan embereket is, akikkel anno, munkakapcsolat miatt voltunk kontaktban időnként, de semmi több. Nem része már az életemnek, - kuka. Kitöröltem olyan rokonom adatait is, akinek az életvitele nem egyeztethető össze a kapcsolatrendszeremmel, mentalitásommal és állandóan ott toporgott a börtön küszöbén.
12/12 anonim válasza:
Igen, akikkel semmilyen kapcsolat nem áll fent már jó ideje, azokat szoktam törölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!