Azonnal tudtad, hogy ő az igazi?
Amikor először találkoztál a pároddal azonnal érezted, hogy ő az igazi vagy kellett egy kis idő, míg megfogalmazódott benned? Azt mondják, hogy érzi az ember, én még sosem éreztem, ezért is állok itt értetlenkedve. :)
Várom a tapasztalatokat!
Kérdező a 9-essel légy óvatos, mert mindig mindenből az eredeti a jó, és sosem a másolat:)
Törekedj mindig az eredetire:)
Én is minden kapcsolatomban éreztem, különben össze se jöttem volna az illetővel. Csak akkor van értelme belevágni, ha örökre tervezed.
És szerintem is több potenciális "igazi" van, akikkel szuperül passzoltok. Viszont! Még ha az illető "igazi" is, akkor is dolgozni kell hosszútávon egy kapcsolatért, és ez dönti el végül, hogy a potenciális igazi tényleg igazi-e. Hogy mennyire tudtok együtt és egymásért dolgozni.
Igen, szerintem ha tényleg a másik feleddel talalkozol azt rögtön tudni fogod ! Én talalkoztam vele de az élet úgy alakította hogy külön váltak az útjaink és nagyon sokat tanultam a dologból. Az “igazi” nem
Feltetlen lesz a párod vagy kell hogy az örök szerelmed legyen. Nagyon sok minden kell egy tartós és jó kapcsolathoz és az kevés hogy ugyan olyan a lelketek.
Én minden esetre hálás vagyok hogy talalkoztam a másik felemmel .
(Boldog párkapcsolatban elek azóta mással egyébként)
De biztos vagyok benne hogy meg fogok vele talalkozni az eletben ha csak egy baráti beszelgetesre is de akkor is. Ez egy különleges tapasztalat és kapcsolat de nem feleltetlen lesz ő a párod és nem biztos hogy örökké tart majd.
A "nagy ő" meg "igaz szerelem", ezek ilyen mesebeli fogalmak :)
Szerintem egyik sem létezik. A szerelemmel járó eurofikus állapot úgyis elmúlik maximum másfél év alatt. Ami utána marad, az számít, mert arra lehet kapcsolatot építeni.
Én egy olyan nőt kerestem magam mellé, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és hasonlóak az elképzeléseink az élet dolgairól, kiemelten a gyereknevelésről. Nincs sok elvárásom, nincsenek nagy igényeim, de ami nagyon fontos, hogy a gyerekeimnek gondoskodó anyja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!