Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leírnátok a legsötétebb,...

Leírnátok a legsötétebb, legféltettebb titkaitokat?

Figyelt kérdés

Az enyéim nem sötétek, de tény hogy senki se tud róluk. 1)Minden évben kijelölöm azt a dátumot amikor úgy gondolom, hogy alkalmas lenne öngyilkos lenni (ez mindig ugyanaz a dátum amúgy), és mikor "túlélem", akkor írok egy levelet a jövőbeli önmagamnak arról, hogy miért nem tettem meg. Ezt már 4 éve teszem. A dátum április 23. Nincs különösebb indok rá hogy miért pont ez a nap.

A másik hogy meleg vagyok és tetszik nekem a legjobb barátnőm, de nem mondom el neki soha semmiképp, mert tudom, hogy nem fogadná el és ezzel tönkre menne a 10 éve tartó barátságunk.

19/L

2020. aug. 3. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

- Autómban csak 1x tettem kárt, akkor is egy mentőautónak mentem neki a visszapillantómmal.

A visszapillantómon az indexet fedő üveg eltört és teljesen visszahajlott a becsukott állapotában. Rettenetesen hangos volt. Mivel látszatra pont életet mentettek a mentők egy lakásban nem akartam őket ezzel zavarni, de minimum eltörtem a hátsólámpájukat fedő üveget.

- Tinderes korszakomban elég rövid ideig volt, hogy 4 nővel alakult egyszerre és mindegyikük azt hitte ő az egyetlen.

- Biszex vágyaim vannak néha

- Kanos tiniként 1x ráhajtottam a unokatestvéremre félkomolyan, miután találkoztam egy olyan testvérpárral akik lefeküdtek egymással (amúgy kifejezetten gazdag családból, nem putri közeg és ténylegesen megtették)

- Egy illegális dolog, amit nem írnék le, de senkinek sem esett baja, szóval nem komoly.

- Egyszer feljött a fejemben, hogy megcsalom a barátnőmet és eljutottam odáig hogy hagytam hogy lehetőségem nyíljon rá, de nem tettem meg.

Most ennyi jut eszembe.

2020. aug. 3. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem írom le. Soha semmi jó nem jött ki abból, ha bárkinek is elmondtam
2020. aug. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!