Büfében dolgozom egyedül...
3napja jár be Egy egy idősebb férfi: 1.nap megkérdezte hogy egyedül vagyok?
2.nap megkérdezte hogy megint én vagyok itt? 3naponta váltjuk egymást a kollégával ami leesett neki
3.nap megkérdezte hogy hol lakom,mivel nem a városban ezért megkérdezte hogy busszal járok?
Olyan furcsa egy alak...
Én is úgy gondolom, hogy inkább ismerkedni szeretne, de vagyok annyira parás, hogy én is inkább helyből a rosszat feltételezzem bárkiről.
Nm jó dolog hazudni, mégis csak meg kéne neki mondani valami olyasmit, hogy nem, a kollégia mindjárt jön vagy valami ilyesmit. Illetve azt, hogy apád, baráátod, vőlegényed kocsival hord. Esetleg motorral.
Össze készítem a csomagot amit kér, fizet, és utána kérdez én válaszolok erre megy is...
23éves vagyok ő szerintem üti már a 60évet, szerintem nem ismerkedni akar...
naponta jár el többször erre motorral és mindig befele nézeget...
Attól hogy vén trottyos még akarhatja azt. Nekem volt hasonlóan öreg munkatársam, a gyerekeiről beszélt sokat, mutogatta a családi fotókat, stb majd olyan utalásokat tett.
Szerintem légy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!