Miért nem akarta engedni, hogy telefonnal fizessek? Nincs a dolgozoknak valami tájékoztatás erről a dologról?
#20, nem figyeltél, természetesen a zsebedbe kell rakni, hogy kiránthasd és elhagyd...
Amúgy meg, a pénztárosnak nincs joga megtagadni a fizetést, ilyen esetben.
Akkor újra megkérdezem: láttál már női nadrágot? Örülök, ha a telefonomat meg 2 zsepit el tudok rakni a zsebembe.
Ahh ne haragudj, nagyon reggel van..... de leesett. :D
1.Szerintem senkinek semmi köze ahoz hogy a másik ember mivel akar fizetni. Feleslegesnek tartom ezen vitázni. Azt viszont észrevettem hogy gyakran lenne szükségük az embereknek készpénzre pl apróra de nincs mert túlságosan a kártyára hagyatkoznak.
2. Eladó vagyok. Gyakran fizetnek telefonnal nálam, ritkán okos órával (nem tudom mi a pontos neve). Először fura volt de nem akadtam fenn rajta. Mert ha a vásárló fizet akkor engem nem érdekel hogy azt a telefonján lévő aplikációval teszi vagy kártyával. A képernyő jelzi ha nincs rendben, ki is nyomtatom a blokkot. Nekünk sem volt tájékoztatás, magamtól jöttem rá.
3. Az én véleményem az hogy a telefonos biztonságosabb. Mert ha elhagyod a telefont a NFC-t akkor se tudja más használni mert tudtommal kód és/vagy ujjlenyomat kell hozzá. Az érintős kártyát viszont szó szerint bárki tudja használni ha te azt elhagyod vagy ellopják.
A néni részéről azért jogos, mert ha nem stimmel a kassza, ő a felelős.ha nem mondták neki, honnan tudja, hogy engedélyezve van a boltban ez a fizetés?
A felelősség a vezetőé, aki nem gondoskodott az információ megosztásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!